Skip to main content
  • alt
  • 2.06.2015.

Dubrovački launch party za 4 tjedna korčulanskog raja

Nisi li još potpuno i apsolutno informiran o divnosti koja jest Korkyralis radi se o mjesec dana plesa, glazbe, hrane i uživanja na Korčuli.

 
Ovaj maratonski party odlično je mjesto za one koji traže ponešto drugačiji festival koji uključuje privremenu teleportaciju u poptuno drugačiji lifestyle, onaj u kojem je normalno partyjati na brodu i zatim chillati uz jela ispod peke na lokalnoj farmi dok se brige tope poput zveketavih kockica leda u čaši.
 
Karte svakako možeš kupiti za svaki event zasebno ovisno u kojem trenu na vremenskoj crti od 26. srpnja do 26. kolovoza se želiš naći na otoku snova i plesa pa za stanovnike balkanskog područja klizni ovdje za jeftinije Ex-Yu ulaznice ili pakete ulaznica. 

alt

 
No kako sve mora dobiti službeno rezanje trake, kako volimo polako zagrijavati napetost od usijanja tako će i ovaj četverotjedni event lansirati svoju raketu ovoga petka, 5. lipnja i to nigdje drugdje do dubrovačkih Lazareta.
 
Party je ljepljivo dobar a predstavljaju ga Sticky Fingers. Od čega god da su ljepljivi znaš da si se bavio nestašlucima.
 
Na lineupu se našlo troje na beat zaljepljenih Dubrovčana, Anada, Denis T. i Snob, jedan Korčulan, Zoo Key kao i njemački techno majstor kojeg vole hrvatska stopala Ian Pooley.

alt

 
Ovaj berlinski stanovnik Innervision labela zavidnu karijernu putanju gradi već 30 godina bacivši se u produkciju i DJ-ing već sa 14  godina. U srednjoj školi imao je jednu od onih divnih opsesija detroitskim technom, jednu od onih koje te u potpunosti obuzmu. Ian je poznati stanovnik lineupa hrvatskih klubova i posljednjih desetak godina se neprekidno vraća čak birajući naš obalni komadić pod suncem za svoj osobni odmor.
 
Dok petak ne stigne jedna da te ponese kroz utorak i jedna od Pooleyevih osobnih favorita kao najvažnija traka koja je promijenila život i karijeru. Enjoy!
{youtube}pkEd3jcTEcw{/youtube}
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2