Skip to main content

Dubstep u Sirupu, a onda Legowelt pa Chris Duckenfield

Novi program u Sirupu je dubstep i kreće 25. veljače. Pokrenut iz razloga mnogih zahtjeva i zelja publike, te pracenja recentnih trendova. U prvom naletu ugoscuje pokretace i rezidente DUBstep Klub-a, novog klupskog programa pokrenutog u drugoj polovici prosle godine, koji promovira jedan od trenutno aktualnijih stilova elektronske produkcije, koji se siri poput zaraze i dobija sve vise poklonika na globalnoj razini.

Piše: 

DUBSTEP SIRUP

by DUBstep KLUB crew – inna dub rave style

BAMSTER (Bamwise/Digitron)
JAN BECELE (Trip To Zion)
MENIGA (Radikal Dub/Seasplash)

support:
www.kingston.hr
www.seasplash.net
www.myspace.com/triptozion

Upad: 30 kn
*** (prvih 100 koji dođu u klub imaju free upad..)

26.02. Legowelt live

Ukoliko ga još niste imali priliku poslušati Legowelta, omiljenog zagrebačkog klupskog gosta, koji svaki put nanovo oduševi izvanrednim live nastupom svakako zabilježite 26.2. i saznajte zašto je Legowelt genijalac kada je riječ o kombiniranju „Chicago housea i romantic techno ghettofunka“.

27.02. Discoteque w/ Chris Duckenfield

Nakon što nas je prošlog svibnja rasplesao kao rijetko koji DJ, Chris Duckenfield, poznatiji i kao polovica shefieldskog dua SWAG ponovo se vraća u Sirup.
Chris, jedan od najpoznatijih i najproduktivnijih britanskih house producenata i DJa te spada u samu kremu i vrh svjetske elektronske plesne scene.

Brojne suradnje sa imenima poput Bjork, Moloko, Jimi Tenor, Herbert, Blaze, Greg Wilson, Steve Bug, Derrick Carter itd. te rezidencije na naboljim klubskim večerima u hramovima glazbe poput Fabrica, Panorama bara, The Enda, Sub Cluba, Womba i Electric Cheira nam govore o kakvom se kalibru umjetnika radi.

I zato ne propustite ovaj plesni dogadaj u Sirupu.

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2