Skip to main content

E! Nights i Deepholic u Kameleonu!

Staviš li na nešto sufiks -holic, odmah ti je sve jasno. To znači da si ne možeš pomoći ne voljeti to na što si -holic nakalemio… alcoholic, chocoholic i sve ine holic tvorenice izražavaju istu emociju ovisničke predanosti hedonizmu.

 
Deephlic ti je što? Kada deepholičariš, što to točno radiš? Uštekaš se u ergelu sjajnih podcasta u kojima je team iza Deepholica isprepleo svoje pipke s Klubskom ne bi li te profurao dvosatnim vožnjama posvećenim pojedinim umjetnicima, pa tako lutamo Deep Houseom, Nu Discom (ne možeš reći da ti ne tjera nogicu da počne cupkati) i Houseom, baš onakvim kako zvuči kada se radi kako valja… ili kako bi se Deepholičari definirali sami: 
 
''Deepholic je serijal podcasta koje radimo u suradnji s Klubskom scenom. Glazba za nas nije samo riječ, ona je stav i stil života. Nastojimo uvijek kombinirati različite žanrove glazbe i izvođače te prezentirati podcast na jedan drugačiji način. Misija Deepholic projekta je da izvođači i labeli promoviraju svoj ,sound' na ovom malom, ali ne i nebitnom tržištu.''

 
Trenutno u 20. etapi, Deepholic je za sada stvorio preko 40 sati glazbe u podcastima u kojoj su svoj trag ostavili veliki kao Mark Knight, Tube & Berger, Prok & Fitch, P.A.C.O., Night Talk, Mark Lower, a ljeto je prošlo uz rezidenciju koju su kao utvrdu utorka držali u hvarskom Carpe Diemu uz domaće uzgojene i strane goste kao što su Tom Bug, Klox, Dee, Claptone, Superlover, Purple Disco Machine, Dry & Bolinger, Phil Garner. 

 
U subotu, 4. dana veljače usmjeravaš dakle svoje deepholičarske inklinacije dubokome spram mutabilnih kameleonskih podija i od 23 sata a do pred zoru u 5 ujutro ideš u poznate i manje poznate dubine i odaješ se elektroničkom bećarenju uz Peppera, Outcomea i Kloxa. Upadneš li u prvih sat vremen sjajnosti jednako je sjajno da plaćaš samo osmijesima i željom, a nakon ponoći ubacuješ tridesetku novaca. Stolove si rezerviraš na 099 2662 100, a free prijevoz pecaš tako da se izdereš "Halo!" onome s druge strane linije na 099 2662 111.
 
 
Potoni u beat, budi deepholičar ili deepholičarka, nema veze koliko si ovisan o ritmu, za to rehab još nikada nije upalio pa nema razloga da se ne pustiš jednostavno, ništa zanimljivo (osim žena koje se sunčaju) nećeš pronaći u plićaku. E! njoy!
 
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2