Skip to main content
  • 15.07.2021.

Eelke Kleijn i Manuel De La Mare u riječkom Exportdrvu

Eelke Kleijn i Manuel De La Mare gostuju u petak, 23. srpnja u sklopu novog party projekta MELODICA

Piše: 

Riječko Exportdrvo je domaćin prvom u nizu partya pod imenom Melodica uz cijenjene gore spomenute inozemne izvođače, dok će se njima pridružiti i Mike Vale, DANCElectricPHILIPE, Tom Bug, Neroa, Funfakt, Edvin.

Početak u 17h!

Early Bird ulaznice u prodaji su na Entriu po 50 kn, dok će idući kontigent regularnih ulaznica u pretprodaji koštati 70 kn. Na blagajni ćete morati izdvojiti 90 kn. VIP karte u pretprodaji su 120 kn.

FB Event: MELODICA events S01/E01

MANUEL DE LA MARE
Manuel je godine prije pandemije provodio zatrpan u gaže i vrijeme u studiju, stvarajući sebi svojstvene sjajne mikseve i izdanja, a definitivno se istaknuo i stvaranjem labela i radio emisije 303lovers.

EELKE KLEIJN
Govorimo o onome koji je svoj trag već ostavio na labelima kao što su Spinnin' Records, Global Underground, Ministry of Sound, Sony Music Entertainment i EMI, a rad se proteže od filmskih soundtracka, preko live showova i zrakonepropusne tehnički savršene produkcije. Njegovi remiksevi za John Legenda, Penduluma, Jamesa Newtona Howarda i Jennifer Lawrence svjedoče o njegovoj sposobnosti da dosegne širu publiku bez odustajanja od svojih temeljnih vrijednosti. Nedavno je nastupio kao live act na plimnom otoku usred Normandije, Mont-Saint Michel za Cercle; a krajem prošle godine i za Time:Code na vrhu popularnog nebodera Beograđanka.

Ako želite biti dio ovog partijanerima vrlo poznatog ambijenta exportdrva trebate posjedovati digitalnu covid potvrdu koja garantira da ste cijepljeni ili da ste prebolili koronavirus unazad 6 mjeseci ili da imate PCR / antigenski test koji dokazuje da ste negativni. Organizatori poručuju da će omogućiti testiranje na event lokaciji gdje ćete moći odraditi brzi antigenski test autoriziran od strane HZJZ-a te dobiti svoj QR code i potvrdu o negativnom testu koja će vam omogućiti neometan ples.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2