Skip to main content
  • 30.08.2017.

Ekipa Toolrooma otvara rujan u Revelinu

Prvi dani rujna u Revelinu donose Toolroom Live gostovanja koja predvode vitezovi poznate britanske izdavačke kuće.

Piše: 


Sjajna suradnja Revelina i Toolroom Recordsa nastavlja se i ove godine, pa tako 1. i 2. rujna za pult dubrovačke utvrde stat će Technasia, Secondcity, Weiss i Mark Storie, dok lokalne snage predvodi Zoran Bojanić aka Boy.An i sjajni domaćin DANCElectricPHILIPE koji je upravo gostovao na Toolroom radiju, a mix možete poslušati u nastavku.

Charles Siegling već 16 godina pod imenom Technasia uveseljava sve prave clubbere svojim profinjenim istočnjačko zapadnim produkcijama, u kojima spaja najbolje od pariške scene, preko Hong Konga pa nazad do europskih techno klubova. Technasia je stekla popularnost još 2001.g dok su kao dvojac Charles i bivši partner producirali sjajne techno trake od kojih se ističe "Force".
{youtube}GKEdgf7IDXE{/youtube}

U novije doba Charles solira, a sklopio je nove suradnje s Green Velvetom za traku "Suga", te se još ističu i radovi 'Heart of Flesh' i 'I Am Somebody'.
{youtube}cqBjAjumna0{/youtube}

Weiss na scenu stupa sa hit singlom "My Sister", a njegov set krasi deep jackin house groove s dosta vokala i udaraljki. 2013. je proglašen za najperspektivnijeg house producenta, ali uspjeh nije došao preko noći jer u pozadini stoje sati i sati rada u studiju. Ima bogato predznanje o house glazbi, a njegove trake često vrti ekipa uglednih BBC Radio 1 umjetnika kao što su B.Traits, Shadow Child, Moda Black’s Jaymo & Andy George, Groove Armada.
{youtube}Y96dNDFNeXQ{/youtube}

Secondcity je Britanac koji je odrastao u Chicagu, a ima svojevrsni pan-atlantski pogled na house i techno glazbu iz čega crpi inspiraciju i kasnije je prenosi dalje kroz produkcije i svirke. Njegova inauguracijska godina na sceni bila je 2013. a u travnju 2014. lansira hit "I Wanna Feel" s kojim je postao planetarno popularan.
{youtube}8wRW57nBLMI{/youtube}

DAY1
> DANCElectricPHILIPE
> Technasia
> Mark Storie

DAY2
> Weiss
> Secondcity
> Zoran Bojanić aka Boy.An

Facebook event: Toolroom Live @ Revelin, Dubrovnik

Ulaznice u pretprodaji 100 kn.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2