Skip to main content
  • Pille
  • 20.07.2007.

Ekskluzivni party sa Evil Eddie Richardsom na jedrenjaku Argonaut

U subotu, 21. srpnja (20h) sa zadrske će rive prema pučini isploviti Argonaut. Jedrenjak je to, na kojemu se već nekoliko godina za redom, organiziraju najluđi i nezaboravni tulumi. Poklonike plesne glazbe, morskoga ugodjaja, i vrhunske zabave na ovoj plovećoj diskoteci zabavljati će dj i producent iz Londona, Evil Eddie Richards – „british godfather of house and techno“- Mixmag.

Piše: 

Naslovna foto

Pille

Prvu ploču Eddie je zavrtio ranih osamdesetih, a svoj prvi veliki hit „Acidman“ izdao je davne 1988.godine, dok su ostali dj.i još bili u povojima. '90. godine osniva prvu ikad osnovanu agenciju za booking DJ.a, i time otvara vrata svjetska vrata  elektronskoj glazbi. Od tada sastavni je dio svake publikacije, enciklopedije i filma o klupskoj glazbi i plesnoj kulturi. 2000.te godine u dva je mjeseca 4 puta preletio svijet odnosno prešao je više od 100 000 milja, kako bi svirao na partijima u 40 gradova.

Kako bi i ova zabava bila nezaboravna Eddie Richardsu pridružit će se i domaći dj.i: Hide (bloopz), Pille (aciletro), Dii.dzii.biii (le3ka), Scheva (decoded). Dj.i Ramon Dally i Andrologic prisutne će zabavljati do isplovljavanja, koje se predvidja za 21 sat. Do ranih jutarnjih sati Argonaut će plovit zadrskim arhipelagom. U slučaju da netko zakasni ili pak „za nedaj bože“situacije, organiziran je taxi boat. Ograrničen broj od 150 karata do subote je u pretprodaji u caffe baru „Kult“ u Zadru i caffe baru Beat u Sibeniku. Cijena karte je 250kn, na grupne popust!

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2