Skip to main content
  • 26.06.2018.

Eksplozija EDM zvuka za ‘napaljeno’ dubrovačko ljeto

Dubrovački klub Revelin ugnijezdio se u povijesnu tvrđavu koju spaja sa sadašnjim trendovima elektroničke glazbe i spremno gleda na sve ono što stoji pred njime i djeluje kao kamen temeljac turizma na jugu države.

Piše: 

Kako godina za godinom za sobom vuče novitete, otvara vrata novim idejama i prilikama tako to udružene snage obitelji klub Revelin vide kao plodno tlo da polože sve ono što im prolazi kroz misli u vremenu kada klub zjapi prazan. Kada zazvoni alarm za početak radnje, kada Revelin pun elana nestrpljivo dočeka početak sezone tada na vidjelo izlazi sav napor organizacijskog tima koji svo vrijeme potroši na zamisli da baš to buduće vrijeme posjetitelja bude za dlaku bolje od prošloga.

Nisu jedino zaljubljeni elektroničari zapljeskali ekipi koja novu sezonu učini bogatijom i zanimljivijom od prošle, tu se pronađu i velike face koje škicnu kroz zidine Revelina i zapaze da tamo energija raste iz dana u dan, iz večeri u večer i da to zaslužuje veću pozornost. Pa tako veliki DJ Mag šalje veliku vijest do Dubrovnika da baš njihov drugi dom upada u grupu 100 najboljih klubova svijeta, ali još jače zaurlaše domaćini kad uoče da je Revelin zacementiran na poziciji 49. Ideš dole pa osjetiš o čemu se radi ili samo pozorno slušaš od drugih zašto je tamo toliko spektakularno dobro. Ti biraš…

Žmiga na datumu petka, 29. lipnja da stižu veliki gosti. Iz zemlje tulipana, odakle je poniklo bezbroj uspješnih DJ i producenata, svoji put do slave pronašao je i dualni oblik elektroničkog zvuka Zonderling. Pristižu iz najnovijeg vala EDM glazbe i sve što dotaknu pretvaraju se u zlato. Kao da je bilo jučer dok su u svojim sobama zainteresirano buljili u mašineriju iz DJ svijeta i uštimavali flow za ovaj njima još uvijek novi đir. Iskrilo je u njima non stop, priljepili su se u četiri zida elektroničke glazbe i proradila je lampica da je vrijeme da izađu na ulice i prošire glasine na svoj jedinstveni način. I prođe vrijeme, prohujaš kroz klub do kluba, brojiš kilometre i sate i zaglibiš svuda sa fanovima od Amsterdama do Miamia, Ibize, Tomorrowlanda, Londona i naše predivne Hrvatske. Jednostavno rečeno, nema di nisu bili.

Hitmejkeri koji ili zasebno stvaraju hitove na koje se nahooka par milijuna para uši, ili ugrabi za rukav pak drugo veliko ime s kojim ili zajedno grije stolac u studiju ili zasuče rukave da ubace remix obradu na dnevni red. Don Diablo, Martin Garrix, Moguai i Dash Berlin samo neka imena koji stišču ruku ovom dvojcu za odlično odrađeni posao, a suradnja sa Lost Frequencies u pjesmi 'Crazy' sjeda na tron njihovih najuspješnijih produkcija.

Naštimaš raspored tako da za petak od 22 sata stoji upaljeno zeleno svjetlo u tvome rasporedu i pravac klub Revelin. Nedoumice se ne priznaju, poslije završiš na mreži gledaš brutalno dobro fotke od sinoć i mrmljaš si u bradu zašto tebe nema nigdje. Pojednostavi stvari, petak je dan za…Zonderling. Upecaš si dragog partnera i ugrabiš si jedan novi plesnjak u kolekciju. 🙂 Oh baj d vej, za upad izdvojiš 50kn, ali toplina oko srca ti je neprocjenjiva.

[Event]

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk