Skip to main content
  • 16.05.2018.

EQuality vožnja uz talijanskog tech-house asa u Zadru!

Zadarski klupski program EQuality u Q Baru ove subote 19.05. priprema gostovanje Mirca Carusa, talijanskog DJa i producenta tech-house zvuka koji od 2014. do danas bilježi vrtoglavi uspjeh.

Piše: 


Zapaženiji je na sceni od ožujka 2014. nakon svog prvog tech-house izdanja koje mu je osiguralo svijetlu budućnost. EP "La Llorona" postigao je veliki uspjeh u južnoj Americi. Na jesen iste godine ponavlja sličan uspjeh sa trakom "Systematic EP" na Go Deeva Records. Uslijedilo je i treće dobro izdanje na istoj etiketi "Siren EP" koju je vrtio Dennis Ferrer na jednom Novogodišnjem partyu, pa su za trakom kasnije poludili i Dosem, Sharam koji su je puštali na The BPM Festivalu u Meksiku 2015.
{youtube}MJdrk1qX09s{/youtube}

To je za Mirca Carusa bio trenutak u kojem je svjetski prepoznat i počeo je svirati na partijima diljem planete poput Zuricha, Moskve, St. Petersburga, Londona, Atene, kanarskog otočja. 2017. su mu dvije trake ušle na Amnesia Ibiza kompilaciju koju je miksao Popof.
{youtube}bEHptOEAAxM{/youtube}

Trenutno najviše boravi u studiju gdje završava trake za renomirane etikete 2Drop Records, Gruuv, NoExcuse, Hive Audio, 303Lovers, Stereo Productions, Habla Music i Go Deeva Records.
{youtube}HxlTNyHzmgE{/youtube}

Kroz cijelu noć vozit će vas prljavi zvukovi tech-housea uz koje jednostavno ne možemo ostati mirni, a uz gostujućeg maestra Mirca Carusu, dirigentsku palicu držat će i dobro poznati Chip Mandich i Chuby. Za upad ovog puta odvajaš 50 kn u pretprodaji, te ulaznice možeš naći na šanku Q bara, a na dan događaja 80 kn.

EQUALITY=(JEDNAKOST)

S jedne strane bit će DJ, a s druge strane Vi
dok smo mi ti koji će se pobrinuti da Vaši ukusi budu  
zadovoljeni iz vikenda u vikend.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2