Baner

EQuality vožnja uz talijanskog tech-house asa u Zadru!

Srijeda, 16 Svibanj 2018

Zadarski klupski program EQuality u Q Baru ove subote 19.05. priprema gostovanje Mirca Carusa, talijanskog DJa i producenta tech-house zvuka koji od 2014. do danas bilježi vrtoglavi uspjeh.


Zapaženiji je na sceni od ožujka 2014. nakon svog prvog tech-house izdanja koje mu je osiguralo svijetlu budućnost. EP "La Llorona" postigao je veliki uspjeh u južnoj Americi. Na jesen iste godine ponavlja sličan uspjeh sa trakom "Systematic EP" na Go Deeva Records. Uslijedilo je i treće dobro izdanje na istoj etiketi "Siren EP" koju je vrtio Dennis Ferrer na jednom Novogodišnjem partyu, pa su za trakom kasnije poludili i Dosem, Sharam koji su je puštali na The BPM Festivalu u Meksiku 2015.


To je za Mirca Carusa bio trenutak u kojem je svjetski prepoznat i počeo je svirati na partijima diljem planete poput Zuricha, Moskve, St. Petersburga, Londona, Atene, kanarskog otočja. 2017. su mu dvije trake ušle na Amnesia Ibiza kompilaciju koju je miksao Popof.


Trenutno najviše boravi u studiju gdje završava trake za renomirane etikete 2Drop Records, Gruuv, NoExcuse, Hive Audio, 303Lovers, Stereo Productions, Habla Music i Go Deeva Records.


Kroz cijelu noć vozit će vas prljavi zvukovi tech-housea uz koje jednostavno ne možemo ostati mirni, a uz gostujućeg maestra Mirca Carusu, dirigentsku palicu držat će i dobro poznati Chip Mandich i Chuby. Za upad ovog puta odvajaš 50 kn u pretprodaji, te ulaznice možeš naći na šanku Q bara, a na dan događaja 80 kn.EQUALITY=(JEDNAKOST)

S jedne strane bit će DJ, a s druge strane Vi
dok smo mi ti koji će se pobrinuti da Vaši ukusi budu  
zadovoljeni iz vikenda u vikend.

EQuality vožnja uz talijanskog tech-house asa u Zadru!