Skip to main content
  • 10.04.2007.

Erick Morillo uskoro u slovenskoj Ambasadi Gavioli

Lani smo ga slušali u Haciendi (Vodice), ove godine je u Ambasadi Gavioli . Dakako riječ je o Erick Morillu , DJ-u, producentu, remixeru, osnivaču Subliminal Recordsa, dobitniku mnogih svjetskih prestižnih nagrada za svoj rad na glazbenoj sceni, te promotoru svih vrsta house glazbe u svijetu. 

Piše: 

Legendarni slovenski klub iz Izole će ga ugostiti u subotu, 28. travnja a cijena ulaznice je 26 Eura u pretprodaji ili 29 Eura na dan partija. Erick Morillo je do sada remixirao mnogo pjevača, DJa i producenata od Whitney Houston do Basement Jaxxa, od Sneaker Pimpsa do Macy Gray. Pokrenuo je legendarni Subliminal Records zajedno s Harry Romerom i Jose Nunezom, ili kako bismo ga mogli nazvati carstvom house glazbe. Erick je po prodaji svojih radova dobio platinastu nagradu a njegovi uratci iz dana u dan osvajaju svjetske top ljestvice.

Cilj je jasan; promocija house zvuka od onih funky ritmova do soula i undergrounda s naglaskom na kvalitetu. Erick je u današnje vrijeme jako zauzet DJ s prosječno 30 nastupa mjesečno. Njegovi se nastupi svake godine održavaju u Grčkoj, Malti, Amsterdamu, Londonu, Madridu, Belfastu, Rusiji, New Yorku, Chicagu, Miamiu i drugim gradovima.

Više o Erick Morillu ovdje.

Uz glavnog gosta u AG će nastupiti najpoznatije slovenske snage Aleksij i Eddie F.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk