Skip to main content
  • erol alkan

Erol Alkan na Tulumu u Zagrebu

Erol Alkan, jedan od najcjenjenijih i najpoznatijih predstavnika londonske nu rave klubske scene konačno dolazi na svoju zagrebačku premijeru.

Piše: 

Naslovna foto

Erol Alkan

U petak, 11.05., Tulum u KvArtu s Erol Alkanom će se održati u klubskom prostoru u staroj Klaonici u Heinzlovoj. Pojačan domaćim DJ snagama, Erol će kroz svoj dvosatni headline set pokazati zašto ga u naslovnoj ulozi ugošćuju najveći svjetski festivali (kod nas u regiji nastupao je do sada na Exitu i Harteri) i čime je to opravdao brojne titule posljednjih godina (“DJ of the year” poznatog Mixmaga).

Mada na kontu nema puno autorskih stvari (tek nekoliko singlica napravljenih sa producentom Boys Noiseom) Erol je puno poznatiji kao jedan od utemeljitelja mash-up kulture i remixer ogromnog broja sjajnih izvođača kao što su Franz Ferdinand, The Chemical Brothers, Daft Punk, MGMT, Justice, Kylie Minogue, Scissor Sisters, Hot Chip i mnogi drugi, a kao producent radio je s The Long Blondes i Mystery Jets. Podjednako obožavan od klubske plesne scene kao i od indie ekipe, Erol Alkan dolazi na Tulum u KvArtu u srcu proljetne sezone na vjerojatno najbolji plesni party mjeseca svibnja u Zagrebu!

Ulaznice po cijeni od 75kn u prodaji će se pojaviti u ponedjeljak 27.02., dok će na vratima na večer Tuluma iznositi 95kn.

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2