Baner

Evo gdje ćete sve partijati ovaj bogati plesni vikend

Četvrtak, 08 Studeni 2018

Ponedjeljak je ostavljen u prašini sa svojim ponedjeljkastim obvezama i kolutanjima očima. Svaki dan je samo dan stavljen ti na raspolaganje da ti da s njime činiš kako želiš, no u plesnom srcu vikend je ipak vikend.

Pa kada se približi kada mu čuješ udaljeni zov preko asfalta, stolova, vršaka knjiga i lista stvari koje treba obaviti, ona nestrpljiva žica zazvoni unutra. Pa s čime tvoja žica vibrira za ovaj vikend?

PETAK 09.11.
Petak stiže poprilično koncentriran na ulice metropole pa ćeš tako u samome srcu glavnoga grada u Johannu Francku na Back2BackDJSET, plesati uz Marka Nastića i Peppea. Počinje se u 22, a upad je 60/80. Zagrebačka legenda Boogalooa od jednake ure kao i Johan na lineup zove E-Basea b2b Diogen za jednu cjelonoćnu vožnju jer za sve ima mjesta ali Tech Room ga stvara baš za techno.DEPO klub od sata prije ponoći zove na nove orbite uvijanja i ples oko elektroničke jezgre, a Elektron Night u goste zove Dragon Hoanga aka. Deaf Hoanga (Slovačka), Katarinu OHalloran, Dacha i René G. Do ponoći upadaš apsolutno free, a nadalje ubacuješ 30 novaca. Opera Multimedia Club od 23 prima golemu fan bazu Fedde Le Granda, dok je upad nešto veći deal ovoga puta - 200 novaca.Obljubljeno underground podzemlje grada. Masters, od 23 sata mijenja, preoblikuje i preslaguje na onako kako sve treba biti uz Reform na kojem revolucije uzrokuju Fikcio Monger _Live, J.Jay, Flaneur i Nicole. Za kraj petak segmenta i za 0% dosade ovdje je Drama na koju za 30 upadaš od pola sata prije ponoći a pult vode Kursiva, Filip Motovunski, Raul B i Yakov.


 
Kada isplešeš petak onako kako valja i umorno sretnoga lica se zaglaviš u jastuke, otresi san s oka subotnjeg predvečerja i zaplaniraj si novu putanju. Jer dva puta je ipak dva puta!SUBOTA 10.11.

Boogaloo tako 10. studenog ponosno slavi 19 godina Future Sound of Zagreb-a, a kako zvuči budućnost uhvaćena u sadašnjost saznat ćeš oko 22 sata. Ovo je prilično dobra investicija jer za 100 novaca tvoj lineup su: Aerial Tribe / Andrologic / Branos / Cet / F.O.R.M. live / Fabian Jakopetz / Ivan Komlinović live / Jock / Lunar Dawn / Marythmetic / Matya / N-TER / PEZNT / Psilocybian / Senno / Shipe / Sin / Slavin Balen / Slicer & Dic3r / Stevo / Sthekerson / Teo Zver / Tom Bug / Toxic / Twisted Twins / Xed / Yakka /DEPO klub pak od 23 sata priprema novi Cipel-Cug na kojem soundtrackom deranja džonova upravljaju Toni Teskera, ĐARMA, Nikola Bibić i Alen Merdan. Upadaš za cijenu jednog "Pa de si buraz!" do ponoći, a nakon škrabica očekuje tridesetku. Pa cipel-cugom, taksijem, javnim prijevozom... nije ni važno kako stigneš na ovu pult šetnju, samo dođi. Masters pak napada sa svime iz zvučnika na Metz Attacku. S ponoćnim početkom, priču do jutra vode Carl_H (UK), Fabian Mateša i Tonko.Osijek zove u EPIC od 22 nadalje na novo glasno, kroz kosti prolazeće Bassovanje. Tridesetka na ulazu omogućava ti pult pasku Altex_Boey Audia, Theejaya, DrumHeadsa, Minimalista i Ama Haia. Osječani i Osječane mogu brige poći upucati i na Streljanu Pampas gdje od 22 počinje Traum: Red Bull Music Presents Secession, a s tobom su Anthony Linell / Abdulla Rashim, Insolate, Volster i Sub Effect.Skockaj se za splitsku Kocku za Madezh Invites Micro od 23 sata gdje plesni dio tebe preuzimaju Branko Dalloš i Madzeh. Upad traži 40 novaca. Rijeka pak u Crkvi još jednom balansira i povezuje od pola sata prije ponoći, a na Balance & Konekt homeostazu na flooru vraćaju Julian Jeweil (FRA), Shipe, Lemon i Paperclip Project.Za vas nedjeljne lutalice koji ne vjeruju u sabranost jutara ponedjeljaka Slavonci bacaju još jednu Techno Dozu gdje te od 22 čekaju Sarah Strandberg & DJ Ogi. Za sve buduće plesom punjene nadnevke i detalje osjeti se slobodnim prolutati kalendarom Klubske ovdje ! Pa biraj svoj otrov, budi spreman na sve ne očekuj ništa. Voli, pleši i uživaj, i tada ponovi sve iznova. Enjoy!

Evo gdje ćete sve partijati ovaj bogati plesni vikend