Skip to main content

F-Scope slavi 6 godina uz Steve Rachmada!

Zagrebački projekt F-Scope svoj će 6. rođendan proslaviti gostovanjem nizozemskog techno DJa, producenta i remixera – Steve Rachamda. Gostovanje se taman poklopilo kada i turneja za novo-objavljeni album „Neo-Classica“ koja je započela 22. prosinca u japanskom Tokyu a završava 21. lipnja na nizozemskom festivalu Extrema.

Piše: 

Album pod imenom „Neo Classica“ je četvrti po redu u karijeri Steve Rachmada a izašao u CD formatu ili u paketu od 3 vinyla. Steve Rachmad je drugi Nizozemski techno DJ koji izbacuje album za japanski label Sino. Europsko izdanje albuma ugledali smo početkom veljače 2007.g. Japanski label Sino osnovali su i vode slavni dvojac Technasia a čini se kako na oku drže sve kvalitetne techno umjetnike iz Nizozemske. Prije dvije godine na njihovom labelu album je izdao i Joris Voorn što ga je lansiralo u jednog od najtraženijih techno umjetnika u svijetu.

Na godišnjici F-Scopea uz Rachmada sviraju Ivan Komlinović i Mary. Na house flooru biti će Felver, Omar i Dav, a na VIP Flooru Blacksoul i Grga.  Ulaznice će biti po cijeni od 50 kn u pretprodaji ili s SMS Flyerom (66753), 60 kn do ponoći ili 70 kn kasnije.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop