Baner
fatboy slim

Fatboy Slim i Paul Van Dyk u Dubrovniku

Ponedjeljak, 21 Svibanj 2012

Dubrovnik se već prošle godine stavio na mapu najboljih ljetnih destinacija za mlade, a ove je značajno unaprijedio listu gostovanja.

Publika će ovog ljeta u Culture Clubu Revelin dočekati direktnog kreatora big-beata  Fatboy Slima čiji nastup je potvrđen za 22. lipnja.  Početak srpnja obilježit će nastup francuza koji je prodao preko  preko 2 milijuna svojih ploča Martina Solveiga. Za sve koji vole vrhunsku elektronsku muziku vrlo posebnu noć priprema Paul Van Dyk, čovjek koga je DJ magazin čak dva puta proglasio brojem jedan među 100 najboljih DJ-a na svijetu, a koji će u Revelinu nastupiti 20. srpnja. Axwell, član uzbudljivog trojca Swedish House Mafie stiže u Dubrovnik 26. srpnja. Njima se pridružuje i njemački DJ i producent Kurd Maverick koji je svojim popularnim stilom rasplesao mase pa će i onu u Dubrovniku 29. srpnja.


Početak kolovoza rezerviran je za četiri dana festivala Re-Vel-In, dok će tijekom drugog dijela ljeta u klubu nastupiti Umek.
Još jedno uzbudljivo ime moderne house scene, talijanski producent Riva Starr nastupit će u Revelinu 16. kolovoza.

Ove će se godine festival Re-Vel-In će se održati od 2. do 4. kolovoza na istom mjestu kao i prethodne godine, u Culture Clubu Revelin. Zvijezde prvog dana festivala bit će Fedde le Grand kao i Syke n' Sugarstarr, druge večeri nastupit će najveće ime elektronske muzike sa ovih prostora Gramophonedzie dok će treće večeri festivala gostovati Sébastien Léger i Paul Woolford!


Potvrđeni datumi nastupa u Culture Clubu Revelin:
1. lipanj - James Zabiela  ulaznice: 60 kn/90 kn
22. lipanj – Fatboy Slim  ulaznice: 149 kn/199 kn/249 kn
5. srpanj - Martin Solveig ulaznice: 99 kn/149 kn
20. srpanj - Paul Van Dyk  ulaznice: 149 kn/199 kn
26. srpanj - Axwell  ulaznice: 99 kn/149 kn
29. srpanj - Kurd Maverick  ulaznice: 60 kn/90 kn
02 – 04. kolovoz – Re-Vel-In festival
9. kolovoz – Umek ulaznice: 99 kn/149 kn
16. kolovoz - Riva Starr ulaznice: 99 kn/149 kn

 Fatboy Slim i Paul Van Dyk u Dubrovniku