Skip to main content
  • 3.05.2010.

Favoriti WMC-a 2010 u Aquariusu (Afrojack, Avicii, Riva Starr)

Aquarius na Zrču nimalo ne zaostaje po ljetnom programu za svojim konkurentima.

Piše: 

Nove mlade snage, producenti, remixeri, DJ-i o kojima smo dosta pisali uoči Miami WMC-a 2010. sviraju ovog ljeta na ovoj lokaciji.

Feel Free Fest
Ovaj klub definitivno prati trendove pa je u goste za ljeto 2010. pozvao veći broj novih zanimljivih glazbenika. Tako ćemo u Hrvatskoj na Feel Free Festu koji se održava od 26. do 29. srpnja po prvi put slušati favoriziranog Afrojacka iz Nizozemske 29.07.

Na srpanjskom će Feel Free Festu u Aquariusu zasvirati naši talijanski susjedi Crookers, DJ i producentski duo, najpoznatiji po singlu „Day 'n' Night“, kojeg su plasirali u suradnji s američkim reperom Kid Cudijem. Momci su upravo objavili svoj prvi album „Tons Of Friends“ i na njemu ugostili  mnogobrojne prijatelje sa scene, poput Soulwax, Roisin Murphy, Kelis, Pitbull, ali i Will.I.Am, predvodnika grupe Black Eyed Peas koji je rekao da su Crookers bili inspiracija za njihov posljednji album.

Drugog dana festivala u goste dolazi Fedde Le Grand, posebno obožavan od domaće publike, koja se na njegove nastupe masovno odaziva. Le Grandov megahit „Put You Hands Up For Detroit“ ušao je u legende plesne glazbe toliko da ga je i Madonna koristila kao podlogu za svoju koncertnu verziju hita Music. Fedde je upravo izdao kompilacijski CD za Toolroom Records koji obara rekorde u prodaji na najvećem online dućanu Beatport.

AviciiDan poslije, publiku će na plesnom podiju zagrijavati njemački DJ i producent Tocadisco, autor preko 60 internacionalnih remikseva, i to glazbenika kao što je Moby, Tiga ili New Order. Tocadisco je, osim toga, napisao i napisao pjesmu za album Davida Guette „Pop Life“ te zaradio MTV-jevu nagradu "Best International Dance 2008".

Beat The Heat Fest
Ovaj festival otvara remixer i reper Chuckie koji je remixirao mnoge elektronske produkcije (02.08.). Dan poslije nastupa erotična Niki Belucci a 4. kolovoza premijerno u Hrvatskoj, kako ga već sada zovu Axwellov nasljednik – Avicii.

Moonsplash Festival posljednji je u nizu atraktivnih evenata na plaži Zrče u sklopu Aquariusa. Tamo 8. kolovoza nastupa Laidback Luke, pa dan poslije premijera uz talijanskog producenta Riva Starr-a, i 10. kolovoza closing s Benny Benassiem.
 
Aquarius ove godine na Jadran dovodi trenutno najaktualnije i najsvježije DJ-eve koji pune svjetske klubove i arene. Ne propustite vruću zabavu u našoj ljetnoj rezidenciji na Zrću!

Nagradna igra 5×1 ulaznica za Feel Free Fest!

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop