Skip to main content
  • 9.08.2016.

Fedde Le Grand u Aquariusu!

Dobre stvari imaju tendenciju umnažati sebe same kao da si ljubazno zarobljen u fraktalu sjajnosti i što dublje ideš nalaziš samo nove dragosti kojima ćeš se veseliti.

 
Pa tako i zrćki izdanak onoga što je davne '92 rođeno na ulicama Zagreba, gdje je udomilo čitavu jednu generaciju plesača, živi pod istim maritimnim mokrim imenom prikladnije svojoj nomenklaturi direktno na plaži jednog jadranskog otoka, a plaža kao svoju temeljnu ljetnu gradivnu jedinicu, kao monomer sebe, nosi beat.
 
Ova večer utorka tako sa sobom nosi dva velika nastupa u čekanju jedne zore. Još stigneš potrpati ekipu u auto, kombi, bus, trolejbus i zaputiti se preko bijeloga mosta jer večeras oko desetke plešeš uz grandioznost Fedde Le Granda, a tu su i Mark & Kremont.

 
 
Gospodin Le Grand stiže s nizozemskih prostranstava i beskonačno puno noći pod pojasom iskustva. Bez sumnje noćas plešeš s jednim najvećih DJ-a u svijetu koji se proslavio hitom "Put Your Hands Up 4 Detroit" prije 10 godina. Svojom svirkom bacio je na koljena čitav svijet, nastupajući od svjetskih ekskluzivnih rezidencija u Ministry of Sound u Londonu i Pachi na Ibizi, do zemalja na svim stranama svijeta i preuzeo remiksanje ekipe kao što su Coldplay, Madonna, Robbie Williams, Fatboy Slim, Michael Jackson… 
 
Merk & Kremont dva su Talijana, punim imenom Fede Merk & Joe Kremont, koja Feddeu prave društvo uz svoje Spinnin' Records zaleđe, i izdanjima na labelima kao što su Size, Revealed, Protocol, a uglavnom žive na groovy razmeđima housea i progressivea.
 
Dan nakon što nizozemsko-talijanska trijada zapali podije, 10. kolovoza vrijeme je za Moksi duo, koji stiže na najrasplesaniju domaću plažu ravno nakon završetka australske turneje u Sydneyu.

 
FB EVENT: Moksi
 
Dođi nam i ispleši sve, baš sve šta imaš! Vidimo se u Aquariusu i sretno vam dugo toplo ljeto!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk