Skip to main content
  • 7.03.2016.

Fedde Le Grand u Zagrebu

Jedan od vodećih DJ-a današnjice Fedde Le Grand predvodi sjajan tim koji će publiku rasplesati te odvesti na nezaboravno glazbeno putovanje.

Piše: 


Uz njega na partiju nastupaju DJ Aleksandar Som, poznati violinist Miguel Lara, te  akrobati La Fiesta tima koji inače nastupaju u Cirque de soleil, te drugim destinacijama zabave. Hrvatsku će na sjajnom partiju predstavljati DJ-i Aldo Morro i Matroda koji su u posljednjih nekoliko godina postali pravi miljenici hrvatske publike.
{youtube}xMZbxqYJAN4{/youtube}

Fedde Le Grand u zagrebačkom Hypo Centru 9. travnja (subota) će predstaviti upravo objavljeni album "Something Real". Četrnaesti album popularnog DJ-a predstavlja nove zvukove i suradnju s glazbenicima koji su među ostalim radili i na albumima grupe One Direction te Miley Cyrus. Ususret dolasku u Zagreb Fedde nastupa na američkoj turneji koja će kulminirati nastupom na najpopularnijem EDM festivalu u svijetu Ultra Miami.
{youtube}kBFedGKSAQM{/youtube}

Ulaznice po cijenama od 100 kuna za prvih 100 i VIP Silver za 200 kuna mogu se kupiti u u sustavu Ticketshop.hr, te na Tisak media centrima.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2