Skip to main content
  • 16.11.2011.

Funkerman u Shamballi

U subotu 19.11. u zagrebačkom klubu Shamballa u sklopu programa FreSh, nakon fenomenalnih Fedde Le Granda, Gramophonedzie i Davida Moralesa, gostuje još jedno veliko svjetsko ime, globalno popularan glazbeni producent i DJ – Funkerman.

Piše: 

Naslovna foto

Funkerman


Uz njegovu produkciju i vrhunske DJ-setove, Funkerman je poznat i kao suosnivač diskografske kuće Flamingo Recordings, zajedno sa svojim prijateljem i kolegom Fedde le Grandom.

Kao i Fedde, Funkerman dolazi iz Nizozemske, rođen je u Bredi. Još od ranih nogu pokazivao je ljubav prema američkom hip hopu, klasičnom soulu, discu i funku do prvih valova američkog housea. Njegova je misija uvijek bila stvaranje i sviranje nove i uzbudljive glazbe, koja sadrži elemente svih navedenih, rezultirajući jedinstvenim novim zvukom.
{youtube}s-d4TqRLSR0{/youtube}

U 2005. godini, bio je na vrhu nizozemskih klupskih ljestvica sa "Rule the Night" i "The One". Dvije godine zatim je bio razvalio je ljestvice zahvaljujući suradnji s Fedde le Grandom pod imenom "F to the F" sa singlom "Wheels In Motion". Iste je godine završio na svim relevantnim međunarodnim ljestvicama svojim najpopularnijim singleom "Speed Up". Od tada je neizostavno ime na programu svih većih klubova i festivalima elektronske glazbe.

Očekuje Vas još jedna luda i nezaboravna noć u Shamballi uz vrhunsku klupsku glazbu i atmosferu po kojoj je Shamballa postala prepoznatljiva. Uz fenomenalnog Funkermana, za DJ pultom će nastupiti i Shamballini resident didžeji, Joe 2 Shine i Marc Bucca, a atmosferu će i ovaj put dodatno zagrijati seksi plesačice svojim vatrenim nastupom pod svjetlima Shamballinog vrhunskog light sustava.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2