Skip to main content

Fuzija Londona, Berlina, Splita i Siska u klubu Porat

Londonski DJ Jonty Skrufff između nastupa na Ibizi (Pacha) i Berlina (Tresor) dolazi u klub Porat u Prosici 28.07.2007. S njim će nastupiti DJ Fidelity Kastrow iz Berlina i DJ Iva iz Splita. Jonty Skrufff je u zadnjih nekoliko godina prošao čitavim svijetom duh londonskog alternativnog electro clubbinga.

Piše: 

Regularni je gost u Berlinu, Brazilu, Japanu, Hong Kongu, Izraelu, Barceloni…Osim svirki po većim londonskim klubovima poput Fabrica, Ministry of Sounda i Heaven-a regularno svira i po manjim alternativnijim klubovima. Osim DJinga ima i radio emisiju na Ministry of Sound radiju te je vlasnik novinske agencije Skrufff za koju kontribuiraju između ostalih i Dave Clarke, Larry Tee i Princess Superstar.

Fidelity je DJ-ica, pjevačica i autor muzike iz Berlina te je vrlo aktivna na Berlinskoj alternatiovnoj electro sceni svirajući kako ona voli reći "wet and hard" glazbu baziranu na electro house-u i baile funku. Uz Jonty-ija i Fidelity nastupiti fe i Iva iz Splita, vjerojatno najzaslužnija žena za promociju electro house-a u HR. Kao "last minute" booking nastupiti će i Zarkoff uživo.

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop