Skip to main content
  • 21.05.2007.

Glazbeni spektakl s Bob Sinclarom u beogradskom Expo Centru

Tuborg Green pobrinuo se da 22. lipnja organizira pravi muzički spektakl, kada će ugostiti veliku internacionalnu zvijezdu plesnog podija Bob Sinclara. Zajedno sa Bob Sinclarom dolaze i vokalisti „Dollarman“ i Gary ”Nesta” Pine, koji je između ostalog otpjevao hit single „Love generation“. Ovaj spektakularan party održatće se u beogradskom EXPO centru sa početkom u 22h.

Piše: 

Pored njih nastupit će i domaći DJ-evi – Goran Starčević i Aćim.

Karte će biti u pretprodaji po cijeni od 1.200 dinara, a pretprodajna mjesta su: Bilet Servis, Mamut i sva prodajna mesta IPS Store-a, Ticketline i Comtrade Shops
Info line/VIP rezervacije: 062 25 33 43

BOB SINCLAR je DJ o kome ne treba puno pričati. Njegova muzika i prestižne nagrade govore sve o njegovom uspjehu i talentu da napravi muziku za svačije uši.
Poslije mnogobrojnih nastupa i hit singlova, 2005. godine Bob Sinclar svojim singlom “Love generation” dostigao je do sada najveći uspjeh i još više učvrstio svoju poziciju među najbolje DJ-eve svijeta. Pjesma “Love generation” postala je i službena himna na Svjetskom Prvenstvu u Njemačkoj 2006. godine. Poslije ovog singla, uslijedila su još dva velika hita – “World, Hold On” sa Steve Edwards-om koja se uvrstila među Top 10 pjesama na skoro svim muzičkim listama u Evropi, ali i pjesma "Rock This Party (Everybody Dance Now)".
Remix pjesme "World, Hold on" koju je uradio E-Smoove nominirana je za Grammy 2007 u kategoriji "Remixed Recording". Također, "World, Hold on" izabrana je od strane Billboard Magazina kao najbolja pjesma u kategoriji “Hot Dance Club Play Single of 2006”, pobjedivši Madonu i Christinu Aguileru.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk