Skip to main content

Glazbeni sudar 20 DJ-a za doček Nove godine u Puli

Već devetu godinu zaredom manifestacija Seasplash Platforma, koja se održava tijekom prosinca, nudi raznovrsna glazbeno-scenska događanja na raznim lokacijama koje se nalaze u Gradu Puli.

Piše: 


Platforma predstavlja nekoliko (sub)kulturnih stilova, kreativno participirajući u njihovoj promociji, realizirajući niz projekata kroz različite suradnje i predstavljajući ih jednom godišnje zajedno okupljene na ovoj manifestaciji. Započela je danas 12. prosinca, a traje sve do 31. prosinca na raznim lokacijama u Gradu Puli. Ulazi na sve događanja su besplatni za sve posjetitelje. Pogledajte službeni video prošlogodišnje manifestacije. Autori su Mario i Nino Fanuko.
{youtube}nyLTM4XxcPo{/youtube}

SHOWCASE PARTY, Titov Park Pula – petak 25.12. (17-02h)

Showcase je glazbeni program koji je začet pod kapom Udruge Seasplash i zamišljen je kao platforma za mlade i neafirmirane DJ-eve, producente i izvođače koji svojim glazbenim djelovanjem pokrivaju stilove; reggae, dub, dubstep, dancehall, jungle, d’n’b’… Na partiju u subotu, 26. prosinca tako će nastupiti pulski glazbeni kolektivi; Pulap Reggae Station, Arboretum Kolektiv, Exotic Times, te Seasplash. Titov park će tako po drugi put zaredom biti mjesto ovog glazbenog događanja uz spektakularnu svjetlosnu potporu Visualia Teama iz pulske Udruge Sonitus, te live streaming pulske Medvid produkcije.
{youtube}flCjpiw2pZg{/youtube}

NOVOGODIŠNJI PARTY, Kaštel Null Kanal – četvrtak 31.12. (21-05h)

Manifestaciju Seasplash Platforma #9 tradicionalno će zatvoriti veliki elektronički doček Nove Godine na tri floora; Slurp!, Seasplash i Marsroom. Prvi će se puta ovaj party održati u cjelokupnom Null Kanalu ispod pulske tvrđave na Kaštelu. 20-ak DJ-eva i producenata pružit će posjetiteljima mješavinu house, techno, dub i psy trance ritmova za sam početak nove 2016 godine.

Slurp Floor predvodit će nizozemski DJ TLR osnivač i šef Crème Organization labela. Jeroen van der Star aka TLR jedan je od ključnih igrača na suvremenoj sceni plesne glazbe, a karijeru je otvorio još u 80-ima, vrteći rani hip hop i electro-funk. Uz njega će nastupiti probrana kombinacija starijih i mladjih Dj-a s pulske elektronske scene; Bebetto, Adoo, Rich, Innaca, Poco Loco i Isan Hets.
{youtube}CfxTj9ZkXZ4{/youtube}

Seasplash Floor nudi nam clashing pulskih soundsystema, Munchies i Seasplash uz specijalne goste. Početak Null Kanala pulskog Kaštela poslužit će kao idealna “pozornica” za glazbeni sudar kvalitetne bass scene.
{youtube}WiM6hIkLlwg{/youtube}

Konačno, Marsroom Floor ponudit će novogodišnji doček uz psy-trance. Gost iz Nizozemske je Ozmali koji će ovom prilikom izvesti svoj live-act. Uz njega tu su i Riječani Radical Fusion te puležani Green Screen, Teddy Lee i Alen.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2