Skip to main content
  • 13.08.2019.

Go.HARD u trećem izdanju: Teo Harouda i Teychee u Kominu na Neretvi

I iznova teče jako. Komin je upao na mapu zanimljivosti 1918. Svijet se uvijao u previranjima no mirno mjesto na ivici Neretve postalo je mjesto otkrića i "ruralnog" čuda pronalaskom 300 000 rimskih novčića.

Piše: 


Kovčeg s blagom davna je vijest, no ona sasvim nova jest da je ovo malo mjesto, koje domom zove 1300 glava, 17. kolovoza još jednom mjesto masovke stopala koja će uživati na novom Go.HARD izdanju nakon što smo do sada plesali sa Wordom, Alenom Milivojevićem i DJ Jockom. Pa tamo gdje Neretva ljubi more, u magičnoj delti Dubrovačko-neretvanske županije mali Komin radi velike stvari uz DSI (Delta Sound Industry).

Kiteboarding Komin-Neretva tresao je kosti već na Neretva Beat partije, na Our House, a svaki novi Go.HARD sve je jači pa 17. u goste poziva Teychee i Tea Haroudu.

Teo Harouda je na prve partyje zavirio u dvorcu podno Sljemena, a zvuci Daft Punka, Prodigyja, Hardfloora i Kraftwerka utisnuli su neizbrisiv trag u glazbeno obrazovanje. Nedugo nakon što je aktivno stupio u crvotočinu domaće elektronike upadaju nastupi na Observationu i Orbital Projectu da bi uslijedile rezidencije u Gjuri II, Bestu i riječkom Fun Academyju i bine festivala kao što su Astralis, Mozaik, Techno Club, Direct Drive, Virginity, Energy Fest… Kako su dvije glave uvijek bolje od jedne s kolegom i prijateljem Zokyjem nastaje genijalni Rave'n'Roll program, a uskoro u ruke preuzima i zagrebačku meku koja jest DEPO klub.

Zagrebačka techno dama Teychee, mlada je 23-godišnjakinja koja si je već u strujni životopis upisala rezidenciju zagrebačkog DEPO kluba i slovenske večeri BodyWork. Gramofon i miksetu u ruke je dobila od oca i priča počinje. Iz zagrebačkih margina širi se na nacionalne podije i zatim i na one Balkana, ostajući vjerna nadogradnji i evoluciji na odabrani otrov mračnog, melodioznog, tvrđeg, industrijski ispoliranog bangin' zvuka. Nitko tako dobro ne prenosi nezadrživu energiju no mladost i mudre žene.

FB event: DSI present Go.HARD w / T.Harouda & Teychee

Dodi, pleši, gledaj u vodu, odlutaj iz stvarnosti. Čitav svemir pleše, ništa ne miruje i ako već radiš nešto neka bude jako, neka bude dobro. Go.HARD!

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2