Skip to main content
  • 10.03.2016.

Golemi B-day party klupskog dragulja u centru!

Sjećaš se onog doba kada si dobivao službene pozivnice u maniri "Pozivam te na proslavu svog XY rođendana"? E to doba se vratilo, ovoga puta s elektroničkom mašinerijom i strujom u zvučnicima.

 
Tako Taboo Club, u srcu glavnoga grada tvoje lijepe zemlje, s iznimnim ponosom poziva sve dame i gospodu, sve čagere i čagerice, tabooljanke i tabooljane na veliku B-day egzibiciju na podiju.
 
FB EVENT: TABOO B-DAY PARTY

 
Ugodno ugniježđen u kružnicu povijesnih građevina i spomenika kulture poput Glavnog Kolodvora, Umjetničkog Paviljona i prekrasne građevine Esplanade smjestilo se zdanje s misijom internacionalnog klupskog projekta na leđima kako bi tvoja scena ponovo dobila novu injekciju beata, partijanerskog duha i elektronike, baš onakve beskompromisne kakva treba biti kada joj pokloniš svoje noći.
 
Tri kata grotla koje se spušta u dubinu, na preko 600 kvadrata dezigniranih za ples, postaje poprište dugih noći i stvaranja sjećanja uz zvuke odličnog sound systema i rasvjete kakve se ne bi posramili ni globalni klubovi. Ubrzo prepoznat kao kralj clubbing scene postaje središnje mjesto okupljanja urbane ekipe gladne ritma.

 
I tako prva godina je prošla, a vrijedne ruke iza kulisa, koje se trude pružiti vam najbolje iskustvo, pamte samo lijepe beskonačne plesnjake s onima koje vole i u zahvalu za nebrojene sate na podiju obećavaju još više gostovanja, još više jutara i nezaboravnih aftera i evenata izvan samoga kluba. Službeni rođendanski vikend započinje u petak kada se kazaljke poklope u ponoć, da bi zatim preselili stopala na ekstravaganzu u Hypocentru i najotpornije za finale pozvali na Official WMC afrter party u suradnji Taboo kluba i WMC ekipe, pa deremo sve dok te bedra ne izdaju.
 
Upadaš potpuno i apsolutno samo za cijenu osmijeha do 1 ujutro kada te ujedno i čeka piće dobrodošlice da podmaže zglobove nakon ledenih ulica grada, a kao meštri pulta na ovom elektroničkom putovanju samo za vas ponad podija staju Nikola Fuchkar, Ressless i svima najdraže ruke rezidenta Full Ferrya.

 
Taboo team vam se od srca i ušiju zahvaljuje za sve zajedničke noći i neumorni plesni entuzijazam kao i podršku zagrebačkoj sceni koja dobiva novi zalet baš pokretanjem ovakvih punktova divnih mjesta zajedništva! Baš kao i dva divlja vuka u tebi, raste onaj kojeg hraniš! Uživajte na rođendanu i neka je svaki slijedeći još bolji! 105 pa opet!
 
 

TABOO CLUB ZAGREB

Grgura Ninskog 2 / CRO
FACEBOOK:TABOO CLUB
 
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2