Skip to main content
  • 24.03.2008.

Gostovanje DJ Eddie F u disko klubu Tesla

Jedan od najuspješnijih Slovenskih DJ-a Eddie F ili prije poznatiji kao Eddie The Fish nakon nekoliko vrlo uspješnih gostovanja u Rijeci još jednom ima priliku rasplesati svih u Disko Klubu Tesla u subotu 29.3. Najpopularniji slovenski DJ i producent zaljubio se u glazbu u najranijoj dobi. Sa šest godina pohađao je glazbenu školu i završio […]

Piše: 

Jedan od najuspješnijih Slovenskih DJ-a Eddie F ili prije poznatiji kao Eddie The Fish nakon nekoliko vrlo uspješnih gostovanja u Rijeci još jednom ima priliku rasplesati svih u Disko Klubu Tesla u subotu 29.3. Najpopularniji slovenski DJ i producent zaljubio se u glazbu u najranijoj dobi. Sa šest godina pohađao je glazbenu školu i završio ju u trinaestoj godini. Njegova prva ozbiljnija DJ iskustva dogodila su se kada je apsolvirao iz manjeg kluba u Sloveniji u drugi koji je smatran najvećim nacionalnim klubom u to vrijeme. U tom dijelu europe doslovno je  utemeljio put house i elektro sceni. Danas Eddie F je vlasnik je svog labela F- recordings i resident najbolje klubske večeri u Sloveniji te resident DJ jednog od najpopularnijih europskih klubova – Ambasada Gavioli, klub koji je ugostio najeminentnija DJ imena s kojima je Eddie imao prilike svirati kao što su Carl Cox, David Guetta, Bob Sinclar, Tiesto, David Morales, Sven Vath, Martin Solveig, Erick Morillo, Paul Van Dyk, Richie Hawtin, Umek, Valentino Kanzyani itd.

U proteklih nekoliko godina, Eddie F je kao DJ nastupio u najpoznatijim klubovima diljem Europe, a gostujući i u nekoliko hrvatskih klubova stekao je veliku popularnost i brojne obožavatelje. Njegovo DJ umijeće potvrđeno je sa svih strana, svirajući po diljem Europe i šire, okarakterizirali su ga kao veselog, nasmiješenog, uvijek za razgovor spremnog DJ-a i ono što je najbitnije ljudima – DJ-a koji je rasplesao generacije i generacije s ovih prostora. Eddijevi uratci pojavljivali su se na najvažnijim kompilacijama po cijelome svijetu i dobili podršku internacionalno prepoznatljivih DJ ikona poput: Deep Dish, Hernan Cattaneo, Anthony Papa, Max Graham, Desyn Masiello, Wally Lopez…

Uz Eddija u disko klubu Tesla nastupiti će DJ Alex Ivanov (www.djalexivanov.com) popularni kvarnerski DJ čije ste ime imali prilike vidjeti od časopisa dnevnog tiska do «Playboya». Trenutno je voditelj i urednik emisije Euforija na radio Trsatu, u kojoj ugošćuje najeminentnija DJ imena iz hrvatske i cijeloga svijeta, koju možete poslušati svakog četvrtka od 19-21h na 87,6 Mhz. Za DJ pultom naći će se i DJ Claus Cottini i DJ Mlaky. Pokrovitelji eventa su: Carlsberg i Radio Trsat (87,6 Mhz).

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2