Skip to main content
  • 16.10.2014.

Gratis na Gorillaz Sound System u Močvaru

Gorillaz Sound System četveročlani je sastav koji izvodi svjetske uspješnice Gorillaza, poput "Clint Eastwood" ili "Feel Good Inc", popraćene predimenzioniranim projekcijama koje su do sada pokupile mnogobrojne nagrade.

Piše: 


Sastav čine DJ, perkusionist, bubnjar i vizualni direktor koji je zadužen za impresivne animacije. Povodom otvorenja nove trgovine "House" u Zagrebu, u Močvaru dolaze Gorillaz Sound System DJ SET!

Za Gorillaz sigurno svi znate. To je najpopularniji virtualni bend, osnovan 1998. godine. Od tada pa sve do danas, Gorillaz su objavili nekoliko albuma i desetak singlova zajedno s zapanjujućim videima i ostatkom svog prepoznatljivog vizualnog identiteta te osvojili mnogobrojne glazbene nagrade kao npr. MTV-jevu glazbenu nagradu za Najbolji bend u 2008. godini.
{youtube}DonHa4pySsM{/youtube}

U Zagrebu će ih predstavljati Remi Kabaka, često nazivan modernim fenomenom iz Londona čije su perkusionističke vještine raznolike poput umjetnika s kojima je surađivao. Remi je perkusionist u bendu Gorillaz čiji glas krasi lika poznatog u virtualnom svijetu kao Russell Hobbs, član je benda legendarnog Bobby-ja Womacka te je ujedno i osnivač Gorillaz Sound System DJ projekta s kojim je, trenutno, na turneji.

LINE-UP
Uz Gorillaz Sound System, u klubu Močvara večeras od 21h nastupat će i predstavnici CFSN kolektiva, Funk Guru i Phillipe dok će tijekom otvorenja novog "House" dućana unutar samog dućana glazbu selektirati DJ Itch. CFSN je jedan od najdugovječnijih zagrebačkih kolektiva koji na sceni djeluje kao Udruga za promicanje audio-vizualnih umjetnosti, zaslužna za projekte kao što su CFSN DJs, Illectricity festival, te Maskenbass

KAKO DO ULAZNICA?
Dobitnici upada na Gorillaz Sound System DJ set su svi oni koji like-aju i share-aju post na Facebook eventu. Uz navedeno, potrebno je da sa svojeg Facebook profila posaljete email na Illegalbreaks Facebook stranicu sa svojim imenom i prezimenom. Ulaznice možete preuzeti od 13:00 do 20:00 u House dućanu @ Arena Centar, Lanište 32. Ponesite sa sobom osobnu iskaznicu. Svi ostali koji su zainteresirani za sudjelovanje na partyu isto tako imaju mogućnost osvajanja ulaznice. Potrebno je da se pojavite na otvorenju House dućana od 13:00, pitate za ulaznice i odgovorite na jednostavno pitanje. Ulaznice su limitirane, dođite u House dućan na početak otvaranja.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2