Skip to main content

Groove Station će prodrmati Zadrom

Po četvrti put u Zadru klupski program Groove Station će prodrmati Q Bar ove subote, 5.3. u sklopu kojeg najavljuje 2 DJ gosta te priprema jedinstven spoj kvalitetnog zvuka i slike.

Piše: 


U goste za pult Q Bara-a dolaze Lawrence Klein i Santiago Batacosta, dva mlada, ali kvalitetna DJ-a koji su marljivim radom doprinjeli buđenju i daljnjem razvitku šibenske underground clubbing scene. Kao rezidenti kluba Mangan nastupali su s mnogim imenima domaće DJ scene, a nedugo zatim pokreću originalni projekt Tour de Sound – DJ kolektiv koji je uz brojne nastupe na području Šibenika, Tisnog, Zadra i Zagreba ugostio brojne Dj-eve, a njihove setove zabilježio kamerom koje možete pogledati u nastavku.
{youtube}vRb_I7TXh5g{/youtube}

Za jedinstven doživljaj ovog izdanja ekipa Groove Stationa sprema posebnu kombinaciju zvuka i slike koju nismo imali prilike dosad vidjeti u Q Baru-u. Za vizualni dio zadužena je Varoš Media koja je atraktivnim efektima obogatila evente poput šibenskih festivala Nox i Super Uho. Uz sve to glazbenu potporu će pružiti i Groove Station rezidenti Bake Junior i Toni Kostijal.

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop