Skip to main content
  • 8.01.2018.

Ground Zero i techno petak u ponovno otvorenom osječkom klub Oxygene

Program Ground Zero s ciljem promicanja techno kulture u sljedećoj epizodi smjestit će se u ponovno otvorenom osječkom art & music klubu Oxygene.

Piše: 

Kraj 2017. Ground Zero odradio je u Zagrebu na čelu sa ukrajinskim DJ-producentom Skoberom, nakon čega su se vratiti na prostor Požege. U drugom tjednu novootvorene četveroznamenkaste godine okupit će fanove techno zvuka u osječkom klubu Oxegene.

Nakon brojnih izleta u razne gradove, od koji su najbrojniji bili u Požegi, do "Srca Slavonije" pa Velike i Nove Gradiške, prva epizoda ovogodišnjeg izdanja biti će Osijek. Grad u kojem je publika imala prilike saznati tko i što je Ground Zero, u petak 12. siječnja gradivo će utvrditi u art & music klubu Oxygene koji ponovno otvara svoja vrata.

Klub koji je započeo sa radom prije 20 godina siječanj će provesti u znaku Oksidacije, a Ground Zero ima priliku započeti priču iste. Iako je klub zadnjih par godina bio zatvoren, vratili su se stari osjećaji vođeni za željom da i četvrti najveći grad Hrvatske ima kvalitetno mjesto koje je do prije zatvaranja bilo omiljeno mjesto za izlazak.


Za ovaj petak okuplja se vukovarsko-đakovačko-osječki DJ trojac već dobro poznat slavonsko-baranjskoj publici na poziciji Ground Zero kormilara, FixsellXenexErvin Mandari.

Glazbena kultura nenasilja i mira, kreativne različitosti, poštivanja individualnosti i zajedničkog otpora povezano u namjeri građenja boljeg društva na snagu stupa od 22 sata, a ples staje u 5 u jutarnji. Pripremite 20kn više koliko ćete za upad odvojiti do ponoći, dok svi oni koji dolaze iza ponoći plaćaju 25kn.

[Event]
 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2