Skip to main content
  • 19.04.2018.

HGU DJ sekcija stiže u Osijek, Split i Pulu

Nakon uspješnog predstavljanja plana i programa u Zagrebu i Rijeci, HGU DJ sekcija nastavlja turneju po hrvatskim gradovima. Iduća stanica je Osijek i to u subotu, 21.04.2018., u 18h, u prostorijama kluba Exit.

Piše: 


Informativne tribine, osim predstavljanja ideje i koncepta HGU DJ sekcije, osmišljene su tako da hrvatskim DJ-ima predstave prednosti koje mogu ostvariti kroz članstvo u HGU, ali i da pokrenu diskusije o problemima s kojima se DJ-i susreću. Osim plana aktivnosti za 2018., neizostavni dio svake tribine je i update aktualnih pregovora oko pravilnika DJ licenci sa HDS ZAMP-om.

HGU DJ sekciju u Osijeku će predstavljati Arsen Pavešić, Marko Ješovnik i Slaven Tušek, a na tribinu su pozvani ponajprije svi DJ-i sa šireg osječkog područja te svi oni koje zanima tematika hrvatske DJ scene. U svibnju će se HGU DJ sekcija predstaviti u Splitu (03.05. u Adriatic Social Clubu) te u Puli (12.05. u klubu Kotač).

Ulaz je na sve tribine besplatan.

HGU DJ sekcija nastala je nakon tribine "Osnivanje DJ udruge" koju je organizirala Jezgra Klubske Scene na jesen 2016. u Pločniku.
{youtube}XBJsYWZP7p0{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2