Skip to main content
  • 23.10.2007.

Home Made Electronica na Soba 23 partyu

Soba 23 je u prošloj sezoni ugostila nekoliko vrlo zanimljivijih europskih underground izvođača, Legowelta, Luke Eargogglea i Sneak-Thiefa, kao i domaće uspješnice Dekolaž i uvijek atraktivnu DJ Ivu iz Splita, a čast otvorenja nove sezone je dobio zagrebački label Home Made Electronica (HME), koji svoje početke vuče iz legendarnog kluba Točkica, a danas je dio […]

Piše: 

Soba 23 je u prošloj sezoni ugostila nekoliko vrlo zanimljivijih europskih underground izvođača, Legowelta, Luke Eargogglea i Sneak-Thiefa, kao i domaće uspješnice Dekolaž i uvijek atraktivnu DJ Ivu iz Splita, a čast otvorenja nove sezone je dobio zagrebački label Home Made Electronica (HME), koji svoje početke vuče iz legendarnog kluba Točkica, a danas je dio klupskih večeri širom Europe kroz izdanja domaćih i regionalnih izvođača. U Sobi 23 nas očekuju čak dva live nastupa. Inače i rezident programa, Zarkoff će zagrebačku promociju drugog samostalnog vinyl izdanja „Acid Sun" imati upravo u Aquariusu. Izdanje je osim na gramofonima europskih DJ-a svoje mjesto našlo i u programu prestižnog BBC Radio 1. Zarkoff nakon Zagreba nastavlja turneju nastupima po njemačkim klubovima.
 
Drugi live nastup priprema Home Boy koji je ovo ljeto zapalio plesne podije u našim obalnim klubovima, uključujući odličan nastup u klubu Porat. Svoj prvi trag na domaćoj glazbenoj sceni je ostavio kao producent na debi albumu skupine BILK „This BILK is radioactive", a prošle godine je usljedilo prvo samostalno izdanje na HME „Rokaj mile".
 
Uz ova dva kvalitetna live nastupa, domaću elektroničku zabavu u Sobi 23 će svojim DJ setovima zaokružiti osnivač HME labela Sergej i rezident programa Yas, čija se produkcija na HME također očekuje u skoroj budućnost.

→ SOBA 23
Club: "AQUARIUS" – Zagreb
Main Floor: Homeboy live, Zarkoff live, Sergej, Yas
Cijena: 30 kn do ponoći, 40 kn poslije ponoći

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2