Skip to main content
  • alt
  • 17.03.2015.

House glavešina 8. ljeto za redom trese Aquarius Zrće

Koliko si puta samo dignuo ruke za Detroit? Možeš li uopće nabrojati na prste tih ruku? Nizozemac koji stoji iza jedne od najslušanijih pjesama ikad, čini se poprilično voli naše žene, more i sunce.

 
2006. kada se ovaj hit razlio kroz zvučnike svjetskih podija pomalo uspavano house srce je zakucalo jače i slavu koja je uslijedila Fedde Le Grand je i opravdao stvarima kao što su ‘Let Me Think About It’, ‘Control Room’, ‘Sparks’, remixanjem Coldplaya i EBTG-a…
{youtube}SYs2HHYqmxw{/youtube}
 
Samo 2011. pet njegovih traka našlo se na Beatportovom vrhu i uslijedile su suradnje s Madonnom, Coldplayom, Robbie Williamsom, Will.i.am-om, Mobyjem, Fatboy Slimom, dok ekipa poput Nicky Romera, Deniza Koyua i Dannyja Avile popularnost može zahvaliti stanovanju pod rozim krilom njegovog jednonožno poduprtog Flamingo labela.

alt

 
Stajao je iza pulta posvuda, na lineupe su ga upisali Coachella, Exit Festival, Global Gathering, Electric Zoo, Mysteryland, Tomorrowland, Electric Daisy Carnival, Future Music, a 2012 je donijela globalno širenje Dark Light Sessionsa kojim se ustoličio u vrh globalno premreženih elektroničkih tržišta.. 
 
Čini se da ga sve ove stvari ne zaokupljaju dovoljno i da je jedan od onih kojemu kada kažeš “ali nitko to nikad nije napravio” on dobije onaj vragolasti osmijeh. Posljednja inovacija bio je prvi tech-house balet nazvan jednostavno Grand.

alt

 
No frajer koji provodi vrijeme iza pulta smontiranog nasred baletne pozornice trenutno se fura SAD-om na Robotic turneji, očekuje ga nastup u Pachi i na Ultri Miami. Ali 10. kolovoza, po 8. puta za redom, vrući pijesak Zrća vibrirat će pod prstima house velikana. Nemamo pojma imaš li već planove za tada, ali ako i imaš upiši 10. u kalendar i slaži sve oko ove čagice. U koje doba, koliko HR novaca i sve slične tehnikalije kako će se 10. kolovoz primicati, a do tada vam ostavljamo jednu da se malo protresete.
{youtube}EjMlskOgdY0{/youtube}
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop