Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Hram elektronike The Best slavi 32 godine Reunion festivalom

Četvrtak, 22 Rujan 2022

Dugo očekivani The Best Reunion festival ponosno predstavlja odabranu ekipu od 11 poznatih zagrebačkih DJ-a


Oni će se okupiti i nastupiti po prvi puta zajedno u subotu 15.10. u The Bestu sa specijalnom misijom da nas teleportiraju u zlatno doba tog poznatog zagrebačkog kluba, jednog od tadašnjih najpopularnijih i najposjećenijih "hramova" elektroničke glazbe, a svojevremeno i najvećeg disko kluba u državi koji ove godine obilježava 32 godine postojanja.


BEST atmosfera krajem 90ih i početkom 2000


BODY AND SOUL DJs - FRX, ALEN, TOXIC, ACTIVE LINE SIX, GRADE

Možemo samo zamisliti kakav će to biti uzbudljiv povratak na "mjesto zločina" i još jedno ludo i nezaboravno iskustvo i glazbeno putovanje koje će trajati punih 13 sati, od 23.00 - 12.00h, uz rezident DJ-e "velike četvorke": Astralisa, Kraljevstva, Perfectiona i Body & Soula, legendarnih klupskih programa iz starog Besta sa kraja 90-ih i početka 2000-ih, koji su ispisali povijest domaće elektroničke scene i kulture.


KRALJEVSTVO DJs 1999 g s lijeva na desno Maminho, Cet, MR.DJ Dario


MAMINHO u starom BESTU

Festival će biti programski i tematski podijeljen u dva dijela

Prvi dio od 23-07h rezerviran je za Kraljevstvo, Perfection i Astralis DJ-e, a to su Maminho, Cet, Mr. DJ Dario, Petar Dundov, Damir Ludvig i Go Cut.U drugom dijelu od 07-12h, koji uključuje i službeni "Master After", nastupiti Frx, Grade, Active Line Six, Alen i Toxic, originalna DJ petorka iz Body & Soula, najpoznatijeg i nezaboravnog Bestovog house clubbing programa koji ove godine obilježava jubilarnu 20. godišnjicu.

Čast da otvori Festival pripala je Maminhu, legendi domaće scene, poznatom zagrebačkom radio i klupskom DJu i jednom od osnivača Kraljevstva dok će Festival zatvoriti "Body & Soul VIP Masters" - Alen i Toxic.


MR.DJ DARIO u starom Bestu


PERFECTION DJs sa DAMIROM CUCULIĆEM


PETAR DUNDOV u starom Bestu

Ulaznice u pretprodaji u sustavu EVENTIM i na svim EVENTIM prodajnim mjestima (poslovnice Tiska i Tisak Media, benzinskih postaja Petrol, Exclusive Change mjenjačnica, Atlas Airtours-a, Autotransa, Dallas Music Shop, Aquarius).

135 kn (17,92 €) - 2nd Release (do 10.10.2022.)*
150 kn (19,91 €) - 3rd Release (do 15.10.2022.)*