Skip to main content
  • 28.03.2016.

Hrvatska Kotlovnica iliti pokušaj Boiler Rooma

Postoji li itko tko gledajući Boiler Room nije poželio biti dio te publike?

Piše: 


Upravo iz tog razloga, gledajući nebrojene nastupe svjetskih izvođača ovog kultnog programa par entuzijasta iz Disko sekcije KSET-a došlo je na ideju organiziranja ovakvog eventa. Stage usred Kluba, publika oko njega, vizualni efekti i opuštena atmosfera zasigurno pridonose jednoj drugačijoj atmosferi od one na koju su ljubtelji elektroničke glazbe navikli izlazeći po raznim klubovima u metropoli.

Program je krenuo u prosincu 2015. godine s gostovanjem Jana Kinčla Zero-a kao headlinera prve edicije Kotlovnice te je zabilježio dobar odaziv. Kotlovnica sada polagano pronalazi svoje mjesto na zagrebačkoj sceni, a jedan takav event koji će utvrditi ovu poziciju je cjelodnevni DJ session 16.4. u KSET-u.

Kotlovnica je temeljena na drugačijem doživljaju glazbe koja je postala simbolom novog vremena, a KSET kao kultno mjesto u promicanju glazbene kulture već 40 godina prati trendove. Ovaj underground program publici omogućuje novi doživljaj klupskog programa, s obzirom da centrirani stage omogućuje nesmetani ples oko DJ pulta, čime sama publika ima veliki utjecaj na cjelokupni dojam večeri. Cijeli event se snima sa 2 stacionarna GoPro-a, te je također zamišljeno snimanje zvuka koji će se kasnije postavljati na YouTube profil Kotlovnice. Angažiran je pokretni snimatelj koji će dokumentirati atmosferu iz ''human eye'' perpektive. Sve skupa će kasnije montirati članovi Video sekcije KSET-a, što svim gostujućim DJ-ima daje dodatni vlastiti promocijski materijal, a publici lijepu uspomenu.

Na kset.org stranici bit će live streaming cijelog eventa. Program počinje u 19:00 i traje do 03:00. Ukupno 8 sati elektronike i 7 DJ-a omogućiti će da gradacijom glazbe večer dođe do vrhunca. Svoj rad i glazbenu selekciju predstaviti će Funk Guru, Yesh, Tvrto i Basta te Akuul. Za warm up će se pobrinuti Mradar i Ante Mucic M u b2b izvedbi, ujedno i rezidenti Kotlovnice. Cijena upada je 20 kuna prije ponoći, a 30 kuna poslije ponoći.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2