Skip to main content
  • alt
  • 14.05.2015.

Humanitarac “Korak za Martinu”

Partyji su generano ovdje da se zabaviš i odmoriš, ali tu i tamo stigne pokoji s mnogo nesebičnijim i plemenitijim ciljem.

 
Upravo jedan ovakav priprema se ove subote, 16. svibnja, u Vinkovcima na HNK Cibalia nogometnom stadionu na pomoćnom terenu. Humanitarac je naziva “Korak za Martinu”.
 
Radi se o open air partyju na koji su se odazvali mnogi ne bi li kroz ono što vole pokazali ljubav i prema jednoj od nas. Jedna od rijetkih istina u koje ne moraš sumnjati je da ljubav dalje generira ljubav pa vas stoga ekipa poziva da dođete malo ljubavi i podrške pokazati za Martinu Dragičević. Martina je kao posljedicu prometne nesreće zadobila vrlo teške ozljede i da bi vratila stari život nazad pred njom su još dugi mjeseci borbe, rehbilitacije i liječenja.

alt

 
Nezgoda je upravo to, neplanirani životni događaj koji preokrene sve i nikad ne znaš koji dan ćeš napusiti party na planetu, no Martina je preživjela i potrebna joj je vaša pomoć. 
 
Biti će dovoljno ubaciti 20 KN. Preskoči koju kavu i usmjeri taj novac gdje je potreban. Pozivu na pomoć odazvalo se nekoliko lineupaša i na ovom open airu za vas od 18 vrte Andrea Giordani, Delayer, Onio Scortek, Fixsell, Indy Slide, Hudi & Lu Kaku, Tom Spock, Kal El, Kruno S i Sasskia.
 
Podijelite info, javite prijateljima Vinkovčanima, dođite nam, plešite i podržite jednu borbu. Zdravlje ne bi trebalo biti privilegija onih koji si ga mogu priuštiti, ali dok zakoni ne stignu moral ipak možeš pomoći.
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2