Skip to main content
  • 29.06.2011.

Idete na turneju s Intec Digitalom?

Pero-Fullhouse već godinama ulaže napore u promociji etikete Intec Digital te njihovog aktualnog zvuka a ove godine ponovno se organizira mini turneja 22. i 23. srpnja koja će posjetiti našu obalu.

Piše: 

Naslovna foto

Cristian Varela


U petak, 22. srpnja Intec Digital Tour u sastavu Cristian Varela, Jon Rundell, Pero Fullhouse i Darko Juradin gostuju na prelijepoj plaži u sklopu bar-a, Artina u Lokvi Rogoznici, pored Omišta. Radi se o odličnom open air prostoru koji može primiti i nekoliko tisuća ljudi. Dan poslije 23.07. karavana pod vodstvom Inteca stiže u centar kulture – Dubrovnik. Na plaži Kupari Cristianu Vareli kao glavnom gostu pridružit će se i Marco Bailey iz Belgije, Pero, Jon Rundell i Pully. Ulaznica za ovaj party je 100 kn.
{youtube}og6a4Xdv45w{/youtube}

Plaža Kupari 6. kolovoza u goste dovodi tech-house inovaciju Kaiserdisco iz Njemačke, a 19.08. vrh sezone je nastup Carl Coxa uz cijenu ulaznice od 200 kn.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2