Baner

Intimnu atmosferu novog splitskog programa Private Room, otvorit će Alen Milivojević

Ponedjeljak, 13 Studeni 2017

Kako kažu i sami pokretači, u pripremi je program Private Room koji će splitskoj publici ponuditi nešto novo i kvalitetno, a čini se kako su jako ozbiljni u realizaciji istoga jer za samo otvorenje dovode jedno od vodećih imena techno scene - Alen Milivojevića.

Do subote 25. studenog, imate vremena obaviti sve potrebne obaveze i onda navečer krenuti put ST. Bara jer vas čeka Private Room. Uvijek je dobro osigurati plesačima kvalitetan program i ujediniti ih pod istim krovom, a Private Room ima veliku želju da u tome i uspije. Neka vas ne zavara njegovo ime, jer Private Room nije za odabrane. Tajna programa je u njegovoj intimi koja će se stvoriti kada se krene glazba, navuku zastori i upali strobo.  Dovučete li svoje party cipelice do njegove lokacije saznat će te zašto Avatar J i Bariša Žarko, pokretači programa, kažu da u Private Roomu vlada prijateljska atmosfera. Adresa je Stinice 1a, gdje če glavni za pultom biti gost iz BiH koji se u više navrata predstavio hrvatskoj publici, Alen Milivojević.DJ i producent, Alen dolazi iz krajeva BiH i do danas je stekao zavidnu reputaciju. Upoznali ste ga sigurno kroz izdanja za renomirane etikete, poput Pornographic Recordings i 1605 Music Therapy koje vode Cristian Varela, odnosno Umek. Često puta navratio je kako u Hrvatske krajeve tako i do Slovenije, Srbije, Češke. Voli da glazba govori umjesto njega, tako da je svojim produkcijama ispričao mnoge dobre priče koje su prepoznale i face iz šireg svijeta elektroničke glazbe, pooput Eric Prydz, Nic Fanciulli, John Rundell, John Acquaviva, Marco Bailey, a posebice su se svidjele Carl Coxu koji je njegove trake vrtio po svjetskim festivalima.

[FB]
[SC]
[TW]
[WEB]Za intimnu atmosferu, rezervirano je svega 140 ulaznica, tako da je bolje doći malo ranije kako bi bili sigurni da ćete se naći tamo. Do 2 sata iza ponoći plaćate 30kn, a poslije 40kn.

[FBevent]

 

Intimnu atmosferu novog splitskog programa Private Room, otvorit će Alen Milivojević