Skip to main content
  • 3.04.2007.

Ivan Mastermix za Uskrs u Hotelu Lav

Iz kluba INmotion Hotela Lav pokraj Splita stižu dobre vijesti. Razlog je Uskršnje gostovanje jednog od najcjenjenijih DJa house glazbe među HR publikom – Ivana Mastermixa iz Rijeke, u nedjelju 8. travnja. Split Personalities se vraća na scenu u najbolje vrijeme. Ovaj put ekipa se već udobno smjestila u predivnom ambijentu kluba.

Piše: 

Ivan Mastermix zauzima specijalno mjesto kod svakog clubbera u Hrvatskoj. Već godinama nastupa po Hrvatskoj i domaća publika ga nevjerojatno cijeni.
Klub INmotion – je doživio totalnu reinkarnaciju pa će se mnogi začuditi kada vide i osjete raskošno uređen interijer, ambijent, uslugu te zvučne i svjetlosne efekte koji prate sav taj raskoš. Vidi se da je mnogo truda uloženo u svaki detalj pa ćete tako uživati i u ugodnom društvu šarmantnog i veselog osoblja kluba. Uz to na svim događajima elektroničke glazbe vrijedi pravilo s 40% popusta na piće a kako biste se dobro i bez ikakvih briga zabavili tu je i besplatno organizirani prijevoz mini-busem iz pravca Splita i nazad. Polazak mini-busa je svakog punog sata na stanici pokraj F-Caffea.

Split Personalities najavljuje niz događaja house glazbe u klubu INmotion. Ivan Mastermix samo je jedan u nizu koji će se do ljeta tu dogoditi. Slijede gostovanja glazbenika plesnog i dobrog housea, David Penn-a iz Španjolske, Ian Pooleya te Milk & Sugar iz Njemačke.

Ulaznica 50 kn.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk