Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Iz radijskog etera u event industriju – prvi insite event na najvišem zagrebačkom rooftopu

Utorak, 09 Studeni 2021

Nakon šest mjeseci etera, INSITE se s Radija 808 vraća u formatu clubbing eventa.


U subotu, 13.11. od 18:00 do ponoći na krovu najvišeg zagrebačkog nebodera održat će se INSITE OFF-AIR powered by BULLDOG gin.


Pogled na neboder (photo credit Zagrebački magazin)

Tom Bug, Sicillio, Bosk i Chuba Chubs puštat će glazbu u Rooftop baru Lateral na 26.katu (Strojarska ulica 20), a za vizualne instalacije zaslužna je Monika Milas - članica kolektiva Mediummovement.  Cijena ulaznice u pretprodaji je 80 kuna, a na dan eventa bit će potrebno izdvojiti 100 kuna. Ulaz je moguć isključivo uz EU digitalnu COVID potvrdu.


 
Večer otvara mladi perspektivni DJ Chuba Chubs, jedan od osnivača kolektiva Moxie Grooves. Od 18:00 do 20:00 zagrijat će podij u groovy stilu, snažnim vokalima i deep house zvukovima. U 20:00 nastupa osnivač i glavno lice Dobrog Housea, DJ i producent Tom Bug. U svojih 20 godina karijere, Tom Bug je bio proglašen za najboljeg hrvatskog DJ-a te je svirao po brojnim domaćim i stranim klubovima. Ove godine je Dobar House dobio Ambasador nagradu za najbolju izdavačku kuću godine.


Sicillio b2b Bosk - photo credit Enora Paola

 
Posljednja dva sata večer će zaokružiti Sicillio i Bosk. Dvojac će u svojim b2b setom zatvoriti večer deep tech i tech house zvukom. Sicillio je član kolektiva MYUZ koji je prošle godine dobio nagradu za najbolju klubsku večer. DJ Bosk donedavno je predvodio poznate nedjeljnje partije u Zagrebu, SunSesh, a trenutno je član novog kolektiva Staple. Cijeli prostor upotpunit će Monika Milas, akademska umjetnica i članica kolektiva Mediummovement. Svojim projekcijama i vizualima bar će transformirati u audiovizualni doživljaj s pogledom na cijeli grad.


vizuali Monike Milas (photo credit  Monika Milas)

FB Event: INSITE OFF-AIR powered by BULLDOG
https://www.facebook.com/events/413808646939917

INSITE kao brend nastoji promovirati domaću i regionalnu glazbeno-umjetničku scenu. Cilj je izgraditi multimedijsku platformu kojom bi se lokalnom stanovništvu i turistima pobliže predstavila hrvatska moderna scena.Kroz proteklih pola godine u emisiji je sudjelovalo 35 umjetnika i organizatora koji su razgovorom o iskustvu na sceni i gostujućim DJ setovima jednom tjedno upotpunjavali program Radija 808. Većina gostiju početkom godine nije imala uvjete za rad radi lockdowna, stoga je cilj bio pružiti medijski prostor djelatnicima event industrije zbog nemogućnosti rada u pandemiji. Budući da su se od nedavno otvorile mogućnosti za organizaciju događaja za javnost, INSITE se proširio na event industriju te se od prosinca vraća i u podcast formatu.

Pratite Insite na Instagramu ovdje.

Iz radijskog etera u event industriju – prvi insite event na najvišem zagrebačkom rooftopu