Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Jezgra na Rock&off internet radiu - plan emitiranja DJ mikseva

Utorak, 09 Ožujak 2021

Radijska emisija Jezgra koja se i dalje emitira na Radiu Split, iz tjedna u tjedan donosi DJ setove i na Rock&Off radiju kojeg je pokrenula ekipa koja stoji iza istoimene nagrade.

Suradnja je krenula krajem rujna 2020.g. i traje u kontinuitetu, a to je prilika da publika Rock&Off radija čuje predstavnike elektroničke scene. Svakog utorka od 17h na ovom linku možete slušati zanimljive mikseve domaćih DJa u odabiru Klubske scene odnosno Jezgre. Sam projekt Jezgra zamišljen je kao edukativna platforma koja širi znanje i dobre vibracije i to još od 2016. tijekom našeg 15. rođendana kada smo realizirali edukativna predavanja, tribine, radionice i izložbe.Plan emitiranja Jezgre u narednim tjednima. Slušajte online ovdje.

09.03. Volster
16.03. Perreti
23.03. Timo G
30.03. Feta
06.04. MysticŠto je u biti Rock&Off?

Rock&Off je online radio koji 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, bez reklama, emitira isključivo domaću rock&off glazbu koju nemate često priliku čuti na hrvatskim mainstream radijskim postajama. Pokrenut je prije godinu dana kao jedan od Off projekata u sklopu Nagrade Rock&Off koja se ove godine održala po drugi put.Zamišljen kao platforma za popularizaciju rock&off hrvatske glazbe, Rock&Off radio svakodnevno emitira pjesme glazbenika i bendova koji su predloženi u prvim krugovima nominacija za Nagradu Rock&Off i iz rubrike Special mention.

Obzirom na to da je trenutačna situacija izrazito nepovoljna za glazbenike, a poglavito za one koji pripadaju rock&off svijetu, Unison i Rock&Off odlučili su dati više radijskog prostora izvođačima, bendovima i glazbenicima koji su i u normalno vrijeme bili poprilično zapostavljeni u radijskom i medijskom eteru i na taj način pokušati dodatni promovirati njihovo glazbeno stvaralaštvo.

Jezgra na Rock&off internet radiu - plan emitiranja DJ mikseva