Skip to main content
  • 26.05.2015.

Još 5 dana do početka sezone Noa Beach kluba

Za samo pet dana počinje nova sezona za Noa beach club na popularnoj plaži Zrće.

Piše: 


I ove će godine Noa ugostiti neke od svjetski poznatih DJ-a. Od 1. lipnja do 1. rujna Noa beach club radit će svakodnevno te ih svakako posjetite bilo na ludom afterbeach party-u svakoga dana od 16-20h ili u večernjim satima na nekom od party-a koji se planiraju za ovu sezonu. Uz party otvorenja 01.06., već 04.06. počinje pravi show uz tradicionalni Spring Break Island na kojem nastupaju: 4.6. Sigma – najpoznatiji svjetski drum n bass dvojac, 5.6. službeni predparty za Ultra festival uz Plastik Funk, dok 6.6. zadnji dan Spring break island festivala nastupa Klingande.


 
Krajem lipnja točnije 17. do 21. lipnja u Noi završava prvi dio sezone uz Spring break festival na kojem će nastupiti 18.06. Dubvision; 19.06. Michael Calfan, te 20.06. Lumberjack. Sudeći po početku sezone pred nama je još jedno vruće i rasplesano ljeto na plaži zrće, a Noa beach club definitvno je mjesto na kojem neće manjkati vrhunske zabave.
{youtube}Y8X6rgp2-PY{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop