Skip to main content
  • 24.11.2015.

Kad bi barem potrajalo u nedogled, unedogled, UNEDOGLED..

Pripremite se za još jedno putovanje u dostizanju "Unedogled" nirvane.

Piše: 


Svakom se stravstvenom rejveru ili rejverici dogodio onaj trenutak kad postaje jasno da se bliži kraj još jednog tuluma, još jedne noći plesa i veselja. To je trenutak kad svira posljednja pjesma, kad ljudi skupljaju svoje stvari, a konobari čaše i boce; kad na scenu stupaju čistači, a redari bude one koje je umor već svladao. To je trenutak kad vam kroz glavu prođe misao ''kad bi barem potrajalo u nedogled, unedogled, UNEDOGLED''…

Zamislite se u jednom takvom trenutku… Jeste? Odlično, onda znate što slijedi… Iluzija aftera – neizbježni potez očajnika i spas za barem još nekoliko sati. No čak i ako poprimi maratonske razmjere, tom će druženju isto doći kraj, a u glavu će se vratiti misao ''kad bi barem potrajalo u nedogled, unedogled, UNEDOGLED''…

Ova vječna utrka i dilema kako dohvatiti i zauzdati to stanje pretvaraju svakog rejvera ili rejvericu u tragi-komičnog, donkihotovskog anti-junaka, koji živi i želi živjeti u svom svijetu, onom nastalom na plesnom podiju… To je utopija skrojena po mjeri i traje u nedogled, unedogled, UNEDOGLED… Sirupovu UNEDOGLED misiju predvode iskusni intelektualci i akademski građani s timom stručnjaka, glazbenika, dizajnera, umjetnika, trendsettera i svih onih sa sličnim pogledima na svijet.

Sastaju se oko 1 iza ponoći, densflor je njihovo konačište, UNEDOGLED je njihov sveti gral… Sergej Snooze, Mate Čeko, FM.. ulaz 30 kn.. subota 28.11.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2