Skip to main content
  • 22.07.2017.

Kalypso tjedan kaže: Pleši, pleši, pleši! (aka raspored)

Jedan Kalypso, autobusnih sugestija skladatelja Ljube Kuntarića 1959. si je u Opatiji pobrao nekoliko nagrada. Naš Kalypso te također vozi do posljednje stanice i iskrcava na križanju avenije Zore i aleje Beata, koja se ukrštava na Zrćkoj obali.


Na 39. mjestu najklubova svijeta, tamo u pijesku već naviklom na vibracije najboljega od elektronike, blizu mora, sasvim poliglotskog od kakofonije svjetskih jezika, započinje jedan novi tjedan. Kalypso ne poznaje dnevne razdjelnice tjedna, nigdje drugdje ponedjeljak nije manje ponedjeljkast i sve se samo stapa u jednu neprekidnu kaskadu glazbe. Pa na Speedy Gonzales protrčavanja kroz beat bjesove skačemo odmah današnjim danom. Danas udara početak Headliner Weeka koji u svojoj logici nosi ideju custom made festivala na kojem sam biraš koga želiš vidjeti i sukladno tome i koliko ćeš platiti kartu, a svakoga dana do kraja festivala 29. srpnja možeš slobodno i updateati kartu, dok na party karti stoje Cocomo, Kalypso, Noa i Papaya. Autobusi, partybusevi ili taksiji za primadone vode te do healineraštva uz Don Diabla, Headhunterz, Timmyja Trumpeta, DJ Antoinea i Michaela Feinera.

FB EVENT: Headliner Week

No u Kalypsu danas također za pultom iskri i Will Sparks, predstavnik zemlje/kontinenta na kojem je gotovo svaka živa stvar dizajnirana isključivo sa svrhom da te dohvati u bushu ili oceanu. Iz Melbournea s CV-om u kojem stoje i Tomorrowland, Stereosonic i Future Music Festival stiže australska superzvijezda za slavlje 30 godina Kalypso ludila.

FB EVENT: Will Sparks (AU), 22/07/2017, Kalypso Zrce

Ponedjeljak, 24. srpnja, od 23 do 6 ujutro vrijeme je za švicarsku krišku house bombe DJ Antoinea, također u sklopu proslave 30 godina postojanja. Ovaj tip ti je 2011. megahitom poželio dobrodošlicu u St. Tropez, a izvijao si se i na „Ma Chérie“.

FB EVENT: DJ Antoine (CH), 24/07/2017, Kalypso Zrce

Srijeda pak dere uz grbu tjedna uz UDJ Croatia koji stoji kao abrevijacija za United Deejays, talijanski izdanak koji se po drugi puta vraća u Kalypso klub ovoga puta ujedinjenje slaveći uz live showcase Sfera Ebbasta i tri gosta, Christiana Marchia, Kim Lee i Merk& Kremont-a.

FB EVENT: UDJ Croatia Kalypso club Pag 26th July 2017

Još jedna talijanska fiesta potpuno je random 27. srpnja. Random, una festa a caso® također na Zrću po drugi puta i uključuje tri pravila. Što se ekipe organizatora tiče odjeni se kao da si doma, ponesi bilo kakve party rekvizite koje smatraš potrebnima i uživaj u nasumičnom odabiru glazbe. Ruski rulet zvuka, nikada ne znaš što stiže sljedeće.

FB EVENT: Random, una festa a caso® • Isola di Pag • Kalypso club

Dobro nam došli u Kalypso i sretno vam dugo toplo ljeto dragi naši!

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2