Skip to main content
  • 13.08.2019.

Kameleon regionalne scene Kristijan Molnar u Buba Baru

Jedan od poznatijih DJ-a u regiji Kristijan Molnar, nastupa ovog petka 16.08. u makarskom Buba Baru gdje će mu se pridružiti Zookey sa Korčule i domaćin Toni Juranović.

Piše: 

Tog beogradskog DJ-a kritičari smatraju jednim od najjačih imena na sceni elektroničke glazbe ovog dijela Europe, a u Kuglanu dolazi s odličnim preporukama promotora koji ga nazivaju 'tipom koji uvijek ima recept za odlično posjećen party'. Na sceni je više od desetljeća, i to ne samo kao DJ. Njegov radio show 'Christallization', u kojem emitira i promovira širok spektar glazbenih žanrova,' nadaleko je poznat te ga cijeni publika i struka.

U Hrvatskoj odavno ima brojnu publiku pa nije ni čudo da je resident zagrebačkog kluba Masters, a sve češće nastupa i drugdje diljem Europe, ponajviše u Nizozemskoj, Švicarskoj, Francuskoj i drugdje po starom kontinentu. Zbog specifičnog stila sviranja i umijeća savršene prilagodbe eventima na kojima nastupa, Molnara često nazivaju kameleonom, a upravo takav predstavio se publici na dva Stereotipa, zatvaranju Dance Arene lanjskog Exita kao i na festivalima Sonus, Lovefest, Sea Dance i drugdje. Fanovi obožavaju njegov Boiler Room session u beogradskom klubu 20/44.

FB event: Kristijan Molnar x Zookey • Buba Bar

Molnar često nastupa s najvećim imenima elektroničke glazbe kao što su Jeff Mills, Âme, Rødhåd, Dixon, Morphosis, Roman Flügel, Black Coffee, Red Axes, Tale of Us, Rebolledo, Job Jobse, David August i mnogi drugi. Razmetljivo je svestran, uvijek pozitivan, a za sebe kaže da je samo znatiželjan i da nas nikad neće iznevjeriti u nastojanjima da na svakom svom nastupu stvori sjajnu atmosferu u kojoj će se ugodno osjećati publika najšireg spektra.

Zookey – ispred vas stoji pravog imena Zoran, ali ga upitate nešto o glazbi i DJingu onda je Zookey taj koji preuzima štafetu i priča sve o tome tko i što. Ide njemu skoro duplih deset godina kako dirigira korčulanskom micro scenom. Njegov odnos da plesnim podijem odavno je na ti bilo da bira od techna i housea pa sve do drum 'n' bassa.

Ulaz na svaki party u Bubi je besplatan, pa tako i na ovaj!

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2