Skip to main content
  • halloween face
  • 31.10.2012.

Kamo za Halloween?

Noć vještica dobar je razlog za izlazak sredinom tjedna, još kad znate da je sutra neradni dan nema opravdanja zbog kojeg bi ostali kući. Samo nemojte biti princeze, anđeli, lijepi i nježni, radije budite duhovi, čarobnjaci, zombiji i spodobe koje će svima utjerati strah u kosti.

Naslovna foto

halloween face

ZAGREB:

TVORNICA KULTURE (Mali pogon): Chew The Fat! Croatia "Halloween Night"uz nastup MMMenige, Yesha, DMT-a, MC Tone Tuora i VJ _polygon. Be afraid be very afraid. Upad je 20kn do, 30kn nakon 00:30; 10kn do, 20kn nakon 00:30 za maskirane

GROOVE KLUB: Kombinacija Halloween Partyja i B-day Basha. Za glazbu će se pobrinuti čak petero DJ-eva: Ivan Komlinović, Nick Milly, Ivica Petak, Mary i Dani’el.

KSET se također potrudio da vas zabavi ovaj Halloween, sviraju vam Lady Singers Band, a DJ BabilonSka puštat će mix rocka. Upad je pod maskama 15kn, a bez maske 20. Pa se potrudite nanijeti malo šminke na lice, barem nije problem maskirat se u vampira. Također najbolja maska dobiva nagradu.

halloween

MOČVARA vam za Noć vještica nudi zabavu na dva floora. Prvi floor je “Klub Močvara” uz DJ-a Maria Kovača, koji će vas zabaviti uz svoj glazbeni program Štala, samo ime vam govori da tu ima svega. A na drugom flooru „Pogon Jedinstvo“ Trip to Zion crew će vas zabaviti uz mix reggae/dub/jungle/drum’n'bass/dubstep. Samo okruženje Močvare je prilično zastrašujuće Sava i nasip, još uz maglu. Upad s maskom 20kn, bez maske 30.

SIRUP – za najstrašniju noć u godini vam nudi party pod nazivom Elektro Masakr, dakle očekujte sve moguće strašne likove iz knjiga i filmova uz tonove elektroclasha pod izvedbom Sergeja Snoozea, Mixela i Arse Hole-a. Pod maskom upad 20kn, bez maske 30.

F-CLUB: Hell 'O' Ween na kojem nastupaju Kiki Violetta, Dub Way, Fabian Jakopetz. Upad besplatan.

VIP KLUB: Halloween Animality Party uz Devilense i Ulitmortea. Upad je besplatan

FUNK: Jaegermeister Halloween Party; Mario Hernadez s Kube i D°Gree

MARASCHINO: Halloween Party, nastupa strašni Ajkula-Drakula (Aldo Morro?)

PEPERMINT: U Pepermintu se pleše Halloween Twist pod ravnanjem Mareka i Tome

ONE4ONE: Rene, Huby, Robotex, Igor Brzović, Iron Inc i najstrašnija ekipa s kojima možete dočekati zoru mrtvaca. Upad besplatan.

halloween

 SPLIT:

GRIPE: U dvorani KK Split na Gripama, 31. listopada odigrat će se jedan od najstrašnijih Electric Halloween partija na kojem će vas glazbeno strašiti i utjerati vam strah u kosti headlineri Oxia i Marko Nastić, te domaća imena Edy C iz Šibenika, Silvio Hrabar iz Trogira, Marcellus iz Kaštela te domaćin projekta Pero FullHouse.

KAMELEON: Deep South Halloween; horor glazbu biraju samo za vas Homeboy live, Luka K, Cuisine Dub. Upad je 20kn.

MYSTIC: Halloween – New Wave Tulum uz Fukijev glazbeni odabir

RIJEKA:

TUNEL: Malo drugačiji sWVingerski Halloween na kojem s glazbom swingaju Mr. Woox vs VJ Vazmoslav sasvim besplatno

DISCORDIA: Kako je i obećano Discordia zabavlja posjetitelje na redovnoj bazi, ovog puta riječ je Halloween DicoRdii; Mr. Cash i Mile Hund. Upad 10kn

KOSI TORANJ: Halloween uz Fryera, Igorritzu, Sebba i Mr. Filma. Ulaznica: 20kn, 10kn za maskirane

RIVER: Disco Takeovers -Alex Ivanov & CareAss live

fever ray
OSIJEK:

BASTION: Halloween s Petarom Dundovom u glavnoj ulozi uz podršku Tekk Code Brothersa, Danijela Bobana, Jaxx Pota, Yichga, Chimp-E i sve to za 20kn.

GALERIJA KAZAMAT: Halloween Party 2012 "Dislectric vs Big Mama" = Sly & Sheepatz vs Pips & Oliver. Ulaznica: 15kn

BARKA: jednostavno Halloween na kojem glazbu pušta Joke, a u glavnoj ulozi ste vi

LABIN: KUC Lamparna- Halloween Monsters; nastupaju: Albert Marzinotto (ITA), Mr. Marley, Toni Manero, Tino Dobrić, Danny Ocean, Ivo Prodan live. Ulaznica: 40kn

PULA: Aruba predstavlja Halloween 2012 – nastupa Damjan Eltech (SRB), Unique, Paperclip Project (Jan Fio & Mr. Zile) i Innaca. Ulaznica: 40kn do, 50kn nakon ponoći

{soundcloud}https://soundcloud.com/gregless/greg-less-halloween-helloween{/soundcloud}

OPATIJA: Galija; Halloween Southern Comfort Party- Tommy Marquez, MC Tommy

ČAKOVEC: Night of Living Dead u Podroomu uz Sinu

SISAK: U Skwathu je Halloween Party za Juraja Kovačevića, glazbu puštaju Timmy, Kofa. Ulaznica: 10kn

Nadamo se da će svako pronaći nešto za sebe i u ostalim gradovima i mjestima koje nismo nabrojali, provjerite lete li vam metle i svjetle li bundeve prije nego se upustite u najstrašniji srijedu ove godine, pa tko preživi pričat će.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2