Baner

Karneval Jedinstvo u riječkom Palachu

Četvrtak, 04 Veljača 2016

Potaknuti nedavnim Novogodišnjim druženjem u Palachu ekipa Innerspacea, Krek Housea i Ri­Rocka je odlučila ponovno ujedinjena ući u ovaj najluđi vikend u godini.


Malo je toga što probudi Rijeku poput Riječog Karnevala stoga su ovog puta za Palach pripremili tradicionalnu riječku karnevalsku maneštricu u petak, 5.2. čiji okusi neće biti blagi poput onih koje ste imali priliku okusiti za Novu Godinu. Po već isprobanom receptu zauzimaju cijeli Palach.


U prvom prostoru je Ri-Rock. Drugim prostorom ovog puta pak vladaju čisti zvukovi dub Techna i Techna jer u goste dolaze sami predvodnici kolektiva koje predstavljaju i vode. Mlada dama koja će Vas uvest u ovu ludu i tvrdu priču je Lorens. Njena prognoza za plesnu fešticu – atmosferična techno grmljavina uz lokalne pljuskove basa i duba. Samo Tako i Mateo Klaić zauzimaju stage oko ponoć, a za ovu karnevalsku feštu su se odlučili spojiti na 3 gramofona i doma Vas ne puštaju sve do 5. Kojim redosljedom, kako i kada će koji svirati nije određeno jer zadnja prostorija u Palachu pretvara se u bezvremensku zonu ispresavijanu tvrdim zvukovima gdje je i jedan oblik planiranja ili unaprijed dogovorene radnje strogo zabranjen.

Karneval Jedinstvo u riječkom Palachu