Baner
Sajam glazbe i multimedije

Klubska Scena na Međunarodnom sajmu glazbe i multimedije

Srijeda, 10 Listopad 2007

Od 7. do 11. studenog pod sloganom GLASNO NA PRVI POGLED na Zagrebačkom velesajmu održava se veliki glazbeno-multimedijalni spektakl "Međunarodni sajam glazbe i multimedije" . U sklopu tog sajma Studio Flashback organizira dio posvećen elektroničkoj glazbi a sve to bit će začinjeno i progressive-house partyem, u subotu, 10. studenog na dva floora.Na Progressive tech-areni sviraju gost iz Portugala - DJ China, Frajman, Felver, Mary i Citizen Simm, dok će za house biti zaduženi Talijan Joe Montana, Aleksij, Nikola Fuchkar, Edi & Stipe, Reno, te Jakša koji će svoj performance izvesti na saksofonu. Očekujte svjetslosne efekte, video projekcije, lasere, dekoracije i vip stolove. Pretprodaja ulaznica kreće od 7. studenog na info pultu Klubske scene, muzički paviljon 11, po cijeni od 50 kn, dok je cijena na dan 70 kn. 600 besplatnih ulaznica dijelit će se na sajmu svaki dan u 11, 13 i 17 sati.

INFO PULT KLUBSKE SCENE
U suradnji s DJ Renom i Studiom Flashback, Klubska scena dobila je na Međunarodnom Sajmu glazbe i multimedije svoj info pult na kojem će se dijeliti korisne informacije vezane za spektakl, vršiti pretprodaja ulaznica za predstojeći Flashback event, zatim promovirati klubovi i DJ-i. Svi promotori i organizatori na info pult mogu donositi svoje flyere predstojećih partija, a DJ-i mogu donositi svoje promo CD-e.

O SAJMU
Brojni koncerti, filmske projekcije, nastupi vrhunskih domaćih i stranih izvođača na pozornicama u paviljonima Zagrebačkog velesajma, performansi digitalnog doba, uz bogat izložbeni program proizvoda, usluga, najnovijih trendova iz područja multimedije i digitalne tehnologije tek su dio programa ovog atraktivnog događaja.

U okviru AXE DJ Arene u kojoj će sudjelovat najbolji domaći klupski DJ-i, plesne skupine te barmeni održat će se prezentacije rasvjete, zvuka, plesača, koktela te glazbene radionice za DJ-e.

U okviru multimedijalnog pratećeg programa pripremljen je čitav niz atraktivnih sadržaja među kojima izdvajamo: PC Arenu, E-Learning, E-Bussiness, Laser Show, Internet Caffe, Foto&Video Corner.

DBDRAG
Natjecanje u autoakustici i predstavljanje auto multimedije te čitav niz ostalih zanimljivih događanja.


→ FLASHBACK
Lokacija: "ZAGREBAČKI VELESAJAM, PAVILJON 7" - Zagreb
Main Tech & Progressive Arena: China (P), Frajman, Felver, Mary, Citizen Simm
House Arena: Joe Montana (I), Aleksij, Nikola, Fuchkar, Edi & Stipe, Reno, Jakša Live
Cijena: pretprodaja od 07.11.2007. na info pultu klubske scene, muzicki paviljon 11., po cijeni od 50 kn, na dan 70 kn

Klubska Scena na Međunarodnom sajmu glazbe i multimedije