Baner

Klupska večer D3pozik u petak će ugostiti Andrologica

Srijeda, 10 Siječanj 2018

Klupska večer Depo kluba, D3pozik nastavlja sa plesnim igrokazima koji će u petak obilježiti nastup DJ i producenta Andrologic.

Andrej Božić u 2017. je proslavio 15 godina od prvog pojavljivanja na elektroničkoj sceni. Rođeni Zadranin u petak 12. siječnja provest će vas kroz vlastitu viziju glazbe i plesa.

U godinama koje su sada iza njega skupio je brojna prijateljstva, nastupao je u brojnim kako klubovima tako i na festivalima. Krase ga maestralne produkcije od kojih i njemu samome najdraža je Another World gdje ga je remixirao velikan hrvatske party scene, Petar Dundov.
Ništa sporije ni slabije neće pristupiti u 2018., godina koju će između ostalog uveličati i njegovo izdanje za poznatu etiketu Get Physical.

Stiže tako ovoga vikenda do Depo kluba gdje se priključuje rezidentima Active Line Six i Toxic. Njegov odličan osjećaj vibre gdje ga nosi podrška publike ponudit će mu priliku da vas povede kroz melodičnije zvukove koji razbijaju monotoniju te duboke dimenzije popraćene dobrim grooveom.
[Event]
 

Klupska večer D3pozik u petak će ugostiti Andrologica