Skip to main content
  • alexander kowalski
  • 28.01.2013.

Kowalski ponovno u pohodu na regiju

Obišao je Dubrovnik, Split, Rijeku i Zagreb, dobro se zabavio s domaćom publikom pa se vraća ponovno, ovaj put kako bi začinio karneval u Rijeci, a nakon toga namjerava posjetiti Zenicu.

Naslovna foto

alexander kowalski

U subotu, 09. veljače, noć prije karnevalske povorke, Alexander Kowalski će po drugi put nastupiti pred riječkom publikom u Stereo Dvorani, ponovno u svom live act izdanju za koja kažu da su energična, intenzivna i tehnički savršena. Kowalski je zbog svoje produkcije i inovativnosti miljenik ne samo publike nego i kritike koja ga je nagradila titulom najboljeg producenta i najboljeg live acta. Vlasnik je i labela „Damage Music Berlin“, a posljednji singl koji je izdao prije dva mjeseca oduševio je kritiku i našao mjesto u setovima brojnih velikana kao što su Laurent Garnier, Joris Voorn, Ben Sims, Stephan Bodzin, Fergie i Guy J.

Karnevalski tjedan tako će otpočeti s nastupima domaćih DJ-eva Lemonom i Mark Ashom, a nakon Kowalskog Ogi namjerava rušiti podove, zidove i strop Stereo Dvorane. Za projekcije i kreativnost pobrinut će se Hipermedia VJ tim.

Ulaznica je 60 kn prije ponoći, 70 kn nakon, a službeni after party je u klubu Tenk gdje afteraše od 6h ujutro dočekuju Nox (Zg), Krekman (Pu), Errol (Ri) i Sebb (Ri). Ulaz na after je 25 kn.

Prema pisanju zeničkih medija, nastup Kowalskog potvrđen je i u Zenici kad nastupa u sklopu manifestacije "Zeničko proljeće",  6. travnja  2013. Uz Kowalskog u zeničkoj Gradskoj areni nastupit će i Speedy (funky criminimalz), te Control Music Team iz Zenice; Fedja Knajdl, G. Edd, Davor B. i Ismar V.

Kad je posljednji put nastupao u Hrvatskoj, na zagrebačkom UES-u s Kowalskim smo napravili intervju koji možete pročitati ovdje.

{youtube}vUADqSjGr94{/youtube}

 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2