Skip to main content

Kozmodrum promovira album “Na tragu satelita” u KSET-u

Dopustite da vas Kozmodrum odvede preko neotkrivenih horizonata klupske plesne glazbe.

Piše: 


Najšire uokviren kao live organic dance music, njihov izričaj gradi se na techno, house, jungle i dubstep strukturama nadahnutima jazz i fusion tradicijom.

U četvrtak 12.5. u KSET-u će održati samostalnu koncertnu ekspediciju u kozmička bespuća gdje nestaju granice između elektroničkog i ljudskog, i tako svojom instrumentalnom interpretacijom DJ seta predstaviti album prvijenac „Na tragu satelita“.
{youtube}tfqF_a3h3tQ{/youtube}

Koristeći ustaljenu sviračku postavu (bubanj, gitare, klavijature) stvaraju osvježavajuću elektroničku progresiju koja je u najmanjoj mjeri – elektronska. Glazbu na albumu napisao je i osmislio Janko Novoselić, svestrani stvaratelj na domaćoj glazbenoj sceni za koga se veže poduži niz hvaljenih suradnji i projekata (Tobogan, Chui, Strobelyx, Drumroll, Satellite…). Na albumu sviraju i drugi priznati i nagrađivani glazbenici s raznolikih glazbenih drumova: Goran Delač, Ivan Kapec i Elvis Penava te Hrvoje Nikšić na efektima i produkciji.
{youtube}dYrsoADsRp4{/youtube}

Početkom godine „Na tragu satelita“ izdaju ujedno i kao prvo izdanje svježe nezavisne izdavačke kuće Zona Muzika, pokrenute od strane članova samog benda: Janka Novoselića i Ivana Kapeca. Svježinom ne odiše samo zbog nedavnog osnivanja, već i zbog zvuka kojeg teže ostvariti i podupirati. Među prvim izdanjima stoga su se tu našli i drugi projekti osnivača: Capisconne, Strobelyx, Sonic Diptych i TrianguliZona, ali ne namjeravaju tu i stati jer svemir se samo nastavlja širiti.
{youtube}elSd80afq80{/youtube}

Ulaz se otvara u 20h, a ulaznice će biti moguće nabaviti na licu mjesta po cijeni od 30kn. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Satnica:
20:00 Ulaz
21:00 – 23:00 Kozmodrum

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web