Skip to main content
  • confusion djs

Kreće CFSN DJs program

Nakon kraće stanke ponovno kreće mjesečni CFSN DJs program, zamišljen kao ugodno druženje novih i starih prijatelja, susretljivih i rasplesanih glazboljubaca. 

Naslovna foto

confusio djs
 
CFSN DJs jedan su od glavnih projekata CFSN-a, udruge za promicanje audio-vizualnih umjetnosti. Po glazbenoj dužnosti proputovali su skoro cijelu Europu od Bugarske i Makedonije, preko Budimpešte, Praga do Berlina i Londona te nastupili na velikim festivalima kao što su EXIT, Sziget, Elevate, Outlook, Hideout, Dimensions, Share, Terraneo, Hartera te na mnogim drugim. Ovo ljeto nastupili su i na najstarijem dnb festivalu u ovom dijelu Europe – Broken Balkanz na Vitoši pored Sofije, Republika Festivalu u Rijeci, Unknownu u Rovinju, The Garden Festivalu, Špancir Festivalu, itd. Danas broje sedam članova: Feelipa, Funk Guru, phillipe, Dubway, Josip Klobučar, itch Æon.
 
Ove pak će subote, 5. listopada, u Grey Roomu za vas glazbu birati Funk Guru, itch i Æon, a uz standardna poigravanja s vizualnim aspektima, u intimnu atmosferu Grey Rooma unijet će i poseban scenografski sadržaj. Kako bi svima bilo ugodnije, broj ulaznica je ograničen, a možete se i prijaviti  tako da  pošaljete svoja imena i prezimena na cfsn.org@gmail.com za popis koji vrijedi do 1 sat iza ponoći. Ulaznica inače do ponoći stoji 20 kuna te 30 kuna nakon.

{jcal_latest eventid=4444}
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web