Skip to main content
  • 19.03.2018.

Kroz subotnju noć u zadarskom Qbaru vode vas 3 dame elektronike!

Za predzadnji tjedan aktualnog ožujka potreban vam je odgovor koliko brzo može doći vikend i koji event u njemu nikako ne smijete propustiti. Točan odgovor leži u Zadru uz 3 dame elektronike.

Piše: 

Vikendi su ti koje najviše priželjkujemo, a iako se u ovaj ponedjeljak još uvijek vjerojatno oporavljate, već vam najavljujemo idući, a razloga za to je čak 3.

Zadarska scene živi punim plućima, a mjesto gdje se sva čarolija događa je klub Qbar. U subotu 24. ožujka, sprema se poslastica na plesnom podiju jer gore za tehnikalijama na pultu upravljaju Kristina Lalić, Milea i Miss Myssticque. Večer je zato nazvana Ladies Night.

Iz Kanade do Beograda pa sada prema Zadru uputila je Kristina Lalić. Od 2009. postaje stalni gost elektronike kada razvija svoje DJ vještine do maximuma i biva česti putnik po klubovima diljem grada. Kristinu iz prve ruke možete doživjeti kroz energične setove natapane minimal i groovey technom.

Mileu ste pobliže mogli upoznati nedavno OVDJE na našim stranicama. Za nju je energija jako bitna, a iako tek u svojoj prvoj godini na sceni proširila je svoju gdje god je stala. Pa tako od pulskog Slurpa! i šibenskog NOX festivala, stigla je do pet najboljih na Burn Residencyu kao i što joj je na adresu stigla nominacija za Ambasadorovu nagradu "Newcomer Godine". Njezina izjava biti će vam najbolja smjernica tko je i što je "Glazba je hrana ljubavi, a ja sam vrlo gladna i zaljubljena".

Tlo pod nogama zatrest će vam, svojim vibracijama iskusna Miss Myssticque. Ema Barišić nikak nije nepoznato ime, na sceni je već desetak godina, dok je u svoj život ubacuje elektroničku glazbu već od rane dobi. Imala je veliku čast bio dio kultnog slovenskog kluba Ambasade Gavioli. Osim što je DJ, Miss Myssticque stvara i vlastitu produkciju.



[FBevent]

Večer će završiti oko 6 jutarnjih, a upad plaćate 50kn.

Da biste bili spremni za susret sa ove tri dame koje će iz vać izvući maksimum, čeka vas i warmup party. Na lokacija lokala Bizzare čeka vas Chuby koji svira od 9 navečer do 1 iza ponoći.



[FBevent]


 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2