Skip to main content

Kuglanu napadaju Vodičani sa gostom notornog kolektiva iz Zagreba

Iako još djelomično friški, vodički kolektiv Metz Attack brzo je raširio svoju vibru, a sada im 14.4. konačno slijedi i nastup u šibenskoj Kuglani uz gosta iz Ekstrakta.

Piše: 


Mimi je na svome putu prije dosta godina pronašao par istomišljenika sa kojima je oformio Ekstrakt kolektiv koji već godinama na svojim večerima ugošćuje renomirana imena sa svjetske elektroničke scene. Zajedno sa njime u kolektivu su trenutno Ganik, Labud i Novell. Ova fantastična četvorka do dana današnjeg prošla je sve najbolje zagrebačke klubove.

Mimi je poznat po vrsnoj tehnici za DJ pultom koju prezentira isključivo sa vinila čime se u današnje vrijeme može pohvaliti malo DJa. A da je on na dobrome glasu potvrđuje i magazin Data Transmission koji su ga prošlog rujna uvrstili u pet izvođača za koje trebate znati. Mimi je imao čast biti dio odabranog društva gdje se našao uz svjetska imena poput Bedouina, Mall Graba, Peggy Gou te The Driftera. Svakako još vrijedi spomenuti kako je člana i najjačih hrvatskih festivala, onoga na Zrću po imenu Sonus te tvrđave Punta Christo gdje stanuje Dimensions.

Ovaj vrsni tehničar može se pohvalili i gostovanjem na poznatim radio emisijima pa tako ovdje pričamo o NTS Radio Showu gdje je bio gost Kowtona te Rinse FM-a na kojemu je pravio društvo jednom od vođa britanske Hessle Audio etikete, Ben Ufo-u. Metz Attack čini vodička trojka Carnero, Tonko i Fabian Mateša.

Da budete sigurni da plešete po zapovijedi domaćina koji će stajati ispred vas, ponesite viška 40 kuna kako bi moglo dobiti rezervirano mjesto na plesnom podiju. Više o eventu u kalendaru!

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop